Totuudenjulistaja

Onni tulee yhdessä!

Vaimoni Liisa täyttää tänään 68 vuotta, josta ajasta olemme eläneet yhdessä viikkoa paria vaille 40 vuotta; tapasimme eka kerran 18. helmikuuta 1973 Helsingissä. Olin samana iltana palannut työreissulta Espanjasta, jossa tänään vietämme yhteistä juhlaamme hotelli Las Palmerasin hyvässä hoidossa.

Olen harvinainen onnenveikko Liisani hyvässä hoivassa; ei minulta mitään puutu! Vaimoni on meillä kaikessa oikeassa ja minä poika tottelen kiltisti.Toisethan kutsuvat tälläistä miestä tossusankariksi. Minä en koe tilannettani näin, vaikka jonkinlainen sankari olen joskus ollutkin. Voiko elämä paremmin palkita kuin on kohdallani käynyt; rinnalla rakastava vaimo, terveys kohdallaan ja vatsa toimii!

Jotta tulee kadehtimisen aihetta kertaan: vaimoni on kaunis, älykäs, hyvin sosiaalinen ja sovitteleva vaikkakin määrätietoinen. Työteliäs, taloudellinen ja miestään ihaileva vaikkakin riittävän neuvovainen. Oivaltava ja innokas niin kuin hyvän aviopuolison tuleekin!

Nyt kysymys kuuluu; olenko minä sitä mitä hyvän ja rakastavan aviomiehen tulee vaimolleen olla. Vastaus on selvä; olen, jos Hän on jaksanut rakastaa minua ja anteeksi antaa toimiani kohta 40 vuoden ajan! En ole niitä helpoimpia miehiä ainaisine uusine innostuksineen ja ronskeine tavoitteineen. On parasta kiittää Luojaan Hänen lahjastaan meille molemmille!

On kuitenkin hyvä muistaa, että onni tulee tehden, ei odottaen! Siinä meille molemmille haastetta tuleville päiville ja vuosille! Käsi kädessä on meidäkin hyvä kulkea niin aamuista Paseo Maritimoa kuin ilta- auringon kultaamaa hiekkarantaakin. Yhteinen tie kutsuu jatkamaan, yhdessä nuori Liisani!

Viikon päästä puhaltelemme talven huurteisia puhalluksia Helsingin Myllypurossa!

Elämä jatkuu, käymme käsikädessä yhteissellä taivalluksellamme! Adelante mi mujer!

Voi kuinka minä Sinua Liisa rakastankaan!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän selavii kuva
Seppo Lavikainen

Onnea ja menestystä jatkossakin!

Merja Heikka

Onnea, energiaa ja terveyttä!

Tapio Vehmaskoski

Paljon Onnea teille molemmille.

Kiitos Juha niistä muistorikkaista hetkistä koko Suomen kansalle. Euroopan mestaruus uljaalla juoksulla, josta koko Suomen yleisurheilu lähti uuteen nousuun elähdyttää yhä.

Olette ansainneet toisenne. Terveisiä Liisalle.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Syämmelliset onnittelut ja sulla on tosiaan ihana vaimo! Met tapasima niin, että hän kehu sinua ja kävi niin, etten tajunu kenestä hän puhhuu ja niinpä kysyin, että kukasse sinun mies olikhaan!

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Kiitos kaikille! Mitkä ovat pakkaset Kairanmaalla Aimo? Joko rupeaa notkistumaan kevääseen päin; lohkeaako jäihin maalikuulle reikää matikan nousta haukkomaan happea? Meinaan; ei ooo matikan mädin voittanutta oikeilla juomilla!

Reijo Tossavainen

Auringon paistetta Paseo Maritimelle ja kaikille muillekin yhteisen elämäntaipaleenne poluille.

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Lämpimät onnittelut meiltä!
Seppo ja Sisko.

Käyttäjän jormamoll kuva
Jorma Moll

Sydämelliset onnittelut liitolle.

Nykyään yhteiskunnan pitäisi palkita pitkästä avioliitosta. Taitaa vaan olla niin että valtion johdosta eräät ovat eronneet, jopa joku presidenteistäkin.

Näin ollen ei oikein aloitteentekijöitä taida löytyä.

Mistähän näkisi kuinka moni kansanedustaja on kokenut avioeron. Ennen sanottiin ,että kuinka voi kyetä hoitamaan kokonaisen kansakunnan asioita, jos ei saa omaa perhettäänkään pysymään koossa.
Todella: toiminta on taikasana.
Päivä kerrallaan, eläen ja antaen elää!

Aki Mönkkönen

Kirjoitin päivällä naisen kunnioittamisesta elämänkumppanina blogin, mutta se hävisi kummalliseen ilmoitukseen, jossa kerrottiin, ettei sivua voi ladata. Hyvä, että Juha toi asian esille. Onnea Teille!

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Onnittelut molemmille ja Juha erityisesti sinulle oivalluksesta: "Vaimo on teillä kaikessa oikeassa".

Toimituksen poiminnat