Kirkossa kuultua!

Pitipä mennä aina andalusialaiseen kirkkoon saakka, että kuuli Suomen toisen ”vaikuttajajulkaisun ”, Iltasanomien tutkivan journalistisen julistuksen; eräät kansanedustajat ovat ajaneet taksilla ja ajaneet sillä ” oikein  rajusti ”. Jotkut tonnilla, 1000 eurolla kuussa, so. 12000 eurolla vuodessa. Sain tämän tiedon todella täkäläisessä kirkossa lisättynä kysymyksellä, että ” ei näkynyt sinun nimeäsi, muita persuja kyllä, oletko noin puhdas etuisuushimosta?”

Vastasin ja nyt vastaan vastakysymyksellä myös Iltasanomilla: miksette julkaissut listaa myös niistä kansanedustajista, jotka eivät käytä tuota eduskunnan TAKSIKORTTIA? Onko uutinen suurkäyttäjistä myyvämpi kuin niistä, jotka maksavat taksinsa omasta taskustaan tai käyttävät taksikuluihin niitä rahoja, jotka edustajille myönnetään verottomina kulukorvauksina näihin tarkoituksiin? Hesalainen saa siihen liki 1000 euroa kuussa, maakunnan edustaja tuplan!

Missä tämä toinen lista? Tässä: Juha Väätäinen, myös perussuomalainen, EI ole käyttänyt taksikorttia kertaakaan koko eduskuntakautensa aikana eikä tule käyttämään! Kaikilla kansaedustajilla on vapaa oikeus julkiseen kulkuvälineen käytöön Helsingissä. Sillä minä liikun ja jos kiire yllättää, hyppään taksiin omilla rahoillani! Ja taksisuharit, suurin osa muuten perusväkeä, tietävät senkin etten hyjeksi hyvää mittariautoa. Siellähän kuulee, mitä kansa ajattelee päivän politiikasta ja samalla seuraavien vaalien todennäköisen tuloksen!

Sen saman kuulen myös työhinsä matkaavilta metrossa. Se on minun pikkuparlamenttini ja kyselytuntini joka aamu ja illalla uudelleen. Ei tarvitse ensi vaaleissakaan lyödä mättämällä euroja Iltasanomien, sen paremmin kuin Hesarinkaan vaalimainoksiin! Viimeksikään ei centtiäkään, eikä jatkossakaan!

Se ettei tuollakaan toimintatavalla mikään voitto vaaleissa ole KIRKOSSA KUULUUTETTUA, on toki minulle selvää. Mutta alun Iltiksen uutiseen: taitaa olla niin ettei taksikorttia käyttämättömiä kansanedustajia löydy lisäkseni kuin toinen persu, Kike Elomaa! Että sillai sen Veltto Virtasen vastapainoksi tietoa kansalaisille vastuullisista, tavallisen kansalaisen tavoin matkojaan kulkevista!

PS. Kuvassa komeat kukat Malagan katumyymälästä! Renfellä = metrolla ne matkat sujuvat täälläkin lupsakkaasti vaikkei täkäläisessä taksimiehessäkään mitään vikaa ole! Juttukin käy hänen kanssaan kuin Helsingissä; mistäpä muusta puhutaan kuin päivän politiikasta! Siitä kuinka suuri huijari maan pääministeri Rajoy satojentuhansien lahjusrahoineen onkaan! Suo siellä, vetelä täällä noiden epäkelpojen oikeistolaisten pääministereiden kanssa! Kelle ei kelpaa pimeä raha, hälle käy muu kepulikonsti!


Totuudenjulistaja
Perussuomalaiset Helsinki

www.juhavaatainen.info s-posti; maestro@juhavaatainen.info
Opettaja,taidemaalari. Liikuntaneuvos.
Asun nykyään Espanjassa, asunut täällä yhteensä 15 vuotta alkaen vuodesta 1974.Olen suomalainen, joka niin Suomen, Espanjan kuin EU - lainkin nojalla on verovelvollinen niin Suomeen kuin Espanjaankin. Olen täällä tasavertaisessa asemassa kantaespanjalaisen kanssa. Poikkeuksena etten saa äänestää Espanjan parlamenttivaaleissa, koska en ole maan kansalainen. Muuten kaikki ok! Jopa terveyteni, joka koki kolauksen syöpälöydöksellä helmikuussa 2015.
En puheissani enkä teoissanikaan kiertele,en kaartele, siitä liikanimeni; Julma Juha! Valittiin aikoinaan Euroopan parhaaksi urheilijaksi ja suosituimmaksi suomalaiseksi 1971. Nykyään keskityn maalaustaiteeseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu