Totuudenjulistaja

Tiedoksi selkäänpuukottajille!

  • Tiedoksi selkäänpuukottajille!

TÄMÄ ON PAKKO LÄHETTÄÄ UUSINTANA, JOTTA ASIAT ESPANJAN REISSUSTANI  TULEE OIKEIN ULOS!

Olen saanut selvän luotettavan tiedon, että oman puolueeni piiristä muutama henkilö yhdessä erään iltapäivälehden ( lehti ei toki vielä vetänyt lööppiin ) kanssa yrittää levittää juttua, että olisin ollut Malagan turmassani juovuksissa. Se ei pidä paikkaansa. Sen näyttävät sairaalan verikokeet ja muu käytökseni koko onnettomassa tapaturmassa!

Se olenko tammikuun lomallani nauttinut alkoholia on sitten aivan eri asia! Onko se kiellettyä kansanedustajalta hänen lomallaan?  Sitä ei ole minulta kysynyt yksikään toimittaja tai lehti; olen saanut tapaturman osalta erittäin asiallista kohtelua. Kiitos siitä! Minulta voi suoraan kysyä asiasta kuin asiasta milloin vaan; jopa yksityiselämästäni sillä poikkeuksella, että perheeni saa täyden koskemattomuuden!

Ja sitten näin vapaaehtoisesti; kyllä olen käyttänyt muutamana lomapäivänäni alkoholia. Olenhan julkisesti kertonut alkoholismistani. Edellisen kerran näin kävi kesällä 2006 ja 2002; muutama päivä siinä meni, Noita ennen 1999. Että se nyt tiedoksi julkisesti; töissä ei kohdallani ole tällä vuosituhannella mitään tälläistä tapahtunut! Tänään olen jo priimassa kunnossa tapaturmastani ja palaan ensi kuun alussa terveystarkkailun jälkeen työmaalleni; hinku olisi jo aiemmin!

En tule edellä kerrotusta sairaudestani käymään  jatkokeskusteluja sen paremmin Perussuomalaisten selkäänpuukottajien kuin mediankaan kannssa! Se on osaltani loppuunkäsiltelty; muille meuhkaajille en  mitään voi!

Turha kenenkään vaivautua! Minä en ole ollut elämässäni nuhteeton, mutta mulla ei ole varaa olla epärehellinen. Olen avointa riistaa, olen ollut julkisuudessa 50 vuotta, tunnen sen lainalaisuudet. Enkä valita! Enkä poistu julkisuudesta, edes myönteisestä koskaan, en edes kuoltuani! 

Nyt päin EU - vaalikampanjaa näillä eväillä; tiedoksi myös tuleville irvailijoille!

EU TÄYTEEN REMONTTIIN!  MESTARI SYVIMMÄSTÄ SUOMESTA KUIN KALA VEDESSÄ BRYSSELISSÄ! KUUNTELEN, OSAAN, USKALLAN JA TEEN!  SINUUN JA SUOMEEN SITOUTUNUT.

PS. Toinen taulu ohessa Malagan maalausmatkaltani ( 240 h ); juoskennellen välissä 400 km / kk

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (18 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Hyvä Juha! Koirat räksyttää ja karavaani kulkee. Tsemppiä taistoon ja pikaista toipumista.

Käyttäjän moro kuva
Markku Tyry

Karavaani kulkee, vaikka rakoja on. Ketkä ovat koiria (Ps) karavaanissa?

Käyttäjän lempan kuva
Anne Lempinen

Taulu on hieno ja hyvät on periaatteet.

Aina riittää niitä, joilla sädekehä kiristää ihan liian kanssa, eivätkä kaikki pyhänpäivänpiiraat ole edes itse niin viattomia, etteikö mitään virhettä elämän varrelta löytyisi. Muutenkaan ei aina kannattaisi vetää johtopäätöksiä ilman parempaa tietoa. Ikäänkuin suomalaiselle ei voisi mitään sattua ilman että olisi humalassa.

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

Se on totta. Minullekin kun täällä puhiksessa äidyn välillä "luovaksi" heti sanotaan että olen humalassa. Melko raittiina olen tottunut siihen että normaalia eli ei niin varautunutta pidetään usein humalaisena ja että sillä ei tarkoiteta mitään pahaa.

Pentti Järvi

Taulu on komia. Aihe lienee saatu Pantano de Guadalhorce:sta?

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Muistan Sinut Juha kaukaa 50-luvulta, kun Raahessa koulujen välisessä mittelössä otit parinsadan metrin loppukirin aivan huikealla tavalla. Arvelin ääneenkin, että tuosta tulee kyllä jotain. Itse taisin olla jotensakin vahingossa Raahen joukkueessa hyppäämässä pituutta, ja jos oikein muistan, niin enimmäkseen yli astuin.

Mitä rehellisyyteen tulee, niin se että persuissa olet, on tietenkin erittäin epärehellistä. Et Sinä Soinin politiikkaa kannata. Et Sinä halua Suomen jatkavan EU:ssa eikä eurossa. Fiksuna ihmisenä ymmärrät, että ei Suomi yhden prosentin kansakuntana voi EU:n suuntaa määrätä. Pois sieltä voimme lähteä. Siitä onneksi EU:lla on selvät pykälät.

Jos siis tosiaankin rehellinen olet, niin Ipuun siirryt, etkä ole mukana vuosisadan valheessa. PS on ukkosenjohdatin, jotta ihmisten protesti menisi vaarattomalla tavalla maahan. Tutustu nyt ensin sivuihin ipu.fi ja toisinajattelija.fi.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Haluan esittää Juhalle kaksi rehellistä kysymystä.

Kannatatko Suomen Eu-jäsenyyttä? Kannatatko Suomen euro/emu-jäsenyyttä?

Mika Granat

Toi järjestelmä on väärin tehty,12 vuotta ollut kansanedustajana ja 4-vuotta ministerinä saa sopeuttamis eläkkeen 4180€.Minäkin voin jäädä sopeuttamis eläkkeelle 23 vuoden sopeuttamis ajan jälkeen ja olisin kiitollinen jos saisin 3000€.Tuolla eduskunnassa on puolet turhia ihmisiä,siis muualla Euroopassa on puolet vähemmän kansanedustajia.Pikkaaen kuluu rahaa noihin joojoo miehiin mitkä tanssii väli ajalla pöydällä ja 20- vuoteen mitään ottanut.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Olen samaa asiaa miettinyt useasti, että onko oikein kun kansanedustajat saavat "sopeutumiseläkkensä"? Jos ajattelemme kansanedustajan työtä, niin se on katkolla aina neljän vuoden työn jälkeen. Tuleeko valituksi uudelleen vai ei? Se on aikamoinen stressi henkisesti ja taloudellisesti. Edustaja joutuu äänestämään jopa omaa mielipidettään vastaan säilyttääkseen kannattajansa. Jos edustaja muuttaa toiselle paikkakunnalle, kuin kotipaikka oli, niin on vaikea kerätä äänestäjiä taakseen uuden "työsopimuksen" saadakseen jne.

Kansanedustaja on kuitenkin se "kansanedustaja", joita nyt on Suomessa se parisataa, joiden kokonaiskulu verrattuna muuhun toispäiväiseen rahan haaskaukseen on vähäpätöinen summa.

Se, että on olemassa jokin "työttömyysturva" kansanedustajillemme on siksi tärkeä, että myös hyvin koulutetut tai muuten pätevät ja osaavat henkilöt hakeutuvat sellaiseen "haukuttavaan ammattiin" kuin edustajan ammatti on, niin siitä täytyy myös maksaa silloin kun sitä "roskalaatikkoa" hoitaa ja sen jälkeen.

En ole heille kateellinen vaikka tässä on oman työni tulos:

Minä tein töitä yrittäjänä karkeasti ottaen 90.000 tuntia, jossa ilta, yö, sunnuntai ja ylitöitä ehkä 30.000 tuntia.

Tuloksena -5milj.euroa ja koko omaisuuden menetys noin 20milj.euroa, eli pakkasenpuolelle meni noin 25milj.euroa.

Sain maksaa jokaisesta tekemästäni työtunnista 250€ koijareille!

Kannattiko?

Mutta sen sanon lopuksi, että voisivat enemmän tasa-arvoisempaa Suomea tehdä meille yrittäjille ja kaikille, myös enemmistöstä poikkeavaille kansalaisille, sillä Suomi tarvitsee kaikkien kansalaistensa panoksen menestyäkseen.

Käyttäjän PeliSuomi kuva
Pertti Lindeman

Keljuuttaa tuollaiset ajatusmaailmat toimittajilta. Itselleni meinasi käydä samoin aamusuihkussa ammeessa. Minulla on Menieren tauti ja se saattaa tulla milloin tahansa, eli menetän tasapainoaistini äkkiarvaamatta lounaalla, kadulla kävellessäni, linja-autossa jne. En voi ennakoida huimauskohtaustani. Suomalaiset jos näkevät minut horjahtelemassa keskellä päivää, niin ajattelevat, että olen juovuksissa, kun espanjalaiset ovat heti auttamassa sairauskohtauksen saanuttta. Tämä on se ajattelun ero!

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Jarmo Nevalaiselle heti näin sunnuntaiaamuna selkeästi: en kannata kumpaakaan; EU TÄYTEEN REMONTTIIN tarkoittaa sitä. Muista: olen EU - kielteinen, mutta Eurooppa - myönteinen ja Suomi - henkinen, en nationalisti, vaan patriootti!
En aio laskeentua keskustelussa " mulkeroiden alhaiselle tasolle ". Sillä tarkoitan yksityisyyteeni liittyviä asioita; kunnioitan jokaisen ihmisyyttä ja myös jokaisen henkilökohtaista mielipidettä huolimatta siitä onko se sama tai päinvastainen kuin omani!

Tuo eduskunnan pitkään jatkunut eläkekäytäntö on täysin käsittämätön kuin koko järjestelmämme monilta muutekin tässä maassa; sitä on muovattu tietyin osin väärään suuntaan jo 1960 - luvulta lähtien mm. puoliväli -, taitetulla indeksillä ja perusosan väliaikaisella ( jatkuu 2000 - luvun alusta edelleen )poistamisella ....

Kiitoset kommentoijille... painun nyt kertomaan piiriemme puheenjohtajille miten teen modernin eu - vaalikampanjan 150 tilaisuuksineen, verkkovälinein ja sgreeni-autoineen. Cara i cara ... kasvoista kasvoihin ... Sinun kanssasi turuilla ja toreilla, siellä missä olen Sinut tavannut ennenkin! Minä olen vain yksi tavallinen suomalainen, mutta täydellä persoonallani. Siitä saa pitää tai olla pitämättä, mutta älkäämme vaipuko välinpitämättömyyteen; se tappaa elämän! intohimo saa sydämen lyömään voimalla ja luo taipaleseemme tarvittavan särmän!

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Tulkitsen Juhan vastauksen nyt niin että Suomen pitäisi lähteä niin eurosta kuin eu:sta???

PS ei halua Suomea irti Eu:sta eikä eurosta. Mitän tämän ristiriidan selität?

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Suhtautuminen alkoholiin on kaksinaismoralistista. Onnittelut pitkistä juomattomista jaksoistasi, ja hatunnosto sille, että et retkahduksia häpeä tai peittele.

Jostain syystä alkoholistiksi tiedetyn tai sellaiseksi tunnustautuneen ihmisen mahdollinen lasinkallistus on yleisölle kutkuttava aihe. Johtuuko se siitä, että alkoholin ja alkoholisimin todellinen luonne on kaikille tuttu, ja jokainen alkoholistin ottama paukku nähdään mahdollisuutena isoon retkahdukseen ja kaiken "ryssimiseen"? Eikö alkoholisti saa olla koskaan rauhassa?

Väitän, että alkoholistiksi tunnustautunut ja pitkiä aikoja raittiina pysynyt ihminen on "ison retkahduksen" ja "ryssimisen" osalta pienempi riski kuin alkoholistiksi vielä tunnustautumaton kohtuu- tai suurkuluttaja. Alkoholistiksi tunnustautuneella on todistettavasti kyky olla juomatta pitkiä aikoja, ja todistetavasti kyky lopettaa juominen.

Kohtuu/suurkuluttajalla, joka ei ole (tai on, mutta ei ole tunnustautunut) alkoholisti, ei ole ansioluettelossaan vielä sitä saavutusta, että pystyy olemaan juomatta pitkiä aikoja.

Päivä kerrallaan ja joka päivän jälkeen vähän viisaampi. Tsemppiä kaikille, ja kaikille niille, jotka kyttäävät toisten juomisia - koska aiotte kytätä itseänne, rehellisesti?

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Jarmolle! En ole PS, vaan itsenäinen ihminen ja kansanedustaja, jonka PS on hyväksynyt minun ajattelullani ehdokkaakseen! Ps myös haluaa uuden kansanäänestyksen EU - suhteestamme. Nykyinen tilanne on aivan toinen kuin EU:n alkuperäisessä muodossa. Euro on väline nyky - EU:n tavoitepakissa kohti hullua liittovaltiota kaikkine kauhistuksineen! Ihmisille syötetään KOk / Sos.dem / Keskusta / .... tietoisesti hämäävää ja vääristelevää käsitystä koko EU:sta ja sen toimivuudesta! Nyt on piru pääsemässä lopullisesti irti. Se on estettävä: siksi olen ehdokkaana ja tarvitsen asiamme ajamiseen taakseni kansanliikkeen kasvattamaan äänipottini massiivisen suureksi. Sillä saan oikeuden ja velvoitteen ajaa ihmisen asiaa koko Euroopassa! Ole Sinäkin tukenani, jos todella olet tässä kertomallani kannalla; meidän keskinen blokkaaminen ei riitä eikä ole mielekästä tällaisenaan enää! Ota yhteys vaalipäällikkööni. Löydät Hänet facebook - sivuiltani: Jaana Vesterinen - Prähky. Kiitos!

Juhani Huopainen!

Tuohon kirjoituksesi ei ole mitään lisättävää, ei myös mitään poisotettavaa! Upea ja asiantietävä kirjoitus! Kiitos!

Käyttäjän jhuopainen kuva
Juhani Huopainen

Ei kestä - jo kuudes vuosi raittiutta menossa itselläni. Alkoholi on kaikkein oudoin urheilulaji. Vaikka siinä ei edes kisaisi, tulosta kysytään aina. Lisäksi, jos huomenna ottaisin pullon viiniä, tulokseni olisi koko kaudelta "epäonnistuminen". Mielen- ja sydämenköyhyyttä sellainen suhtautuminen.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Kiitos tarjouksesta Juha, mutta olen lupautunut toisen puolueen edustajana eurovaaleihin.

Haluaisin kuitenkin kysyä hiukan lisää kannastasi. PS ei tukenut viimevuoden alussa kansalaisaloitetta kansanäänestyksen saamiseksi Suomen Eu jäsenyydestä.
Eikö ole hiukan kaksinaamaista toimintaa kun Timo Soini lupaa tällaisen kansanääenstyksen JOS hänestä tulee pääminiseri?

Mitä tulee liittovaltioon niin Eu on lähes täydellinen liittovaltio jo nyt. Vain verotusoikeus ja sodanjulistusoikeus puuttuu.

Kuten Mauri tuossa edellä haastoi, ehkä olet väärässä joukkueessa....

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Hyvää jatkoa Jarmolle! Nyt ei muuta, ehkä tämä riittää tällä erää!

Käyttäjän MauriNygard kuva
Mauri Nygård

Tiedät, että puolue = Soini, etkä vallankumousta pysty tekemään. Minä olen kuullut Soinin sanovan, että kun PS saa enemmistön eduskuntaan (100 kansanedustajaa), niin sitten neuvotellaan EU-sopimus uusiksi ja kansa saa sitten äänestää siitä uudesta sopimuksesta. Soini ei siis vaadi eroa EU:sta ja epämääräiseksi se Sinunkin vastauksesi jää. Meidänhän ei tarvitse neuvotella mitään uutta sopimusta ennen eropäätöstä. Meillä on koko ajan myös ETA-sopimus voimassa ja jos muusta ei erottaessa sovita, niin se jää voimaan. Kyllähän Sinä tämän tiedät. Ja kun eroilmoitus on EU:lle jätetty, niin ero astuu voimaan viimeistään kahden vuoden kuluttua, vaikka kaikista eroon liittyvistä yksityiskohdista ei oltaisikaan päästy sopimukseen.

Sinulla on omassa porukassasi kovia kilpailijoita Brysselin matkalla. Siksi kannattaisi ehkä vielä kirkastaa tuota EU- ja eurokantaa, tai jos se ei ole PS:ssä mahdollista, niin valitse sitten se puolue, jonka politiikkaa todellisuudessa kannatat. EIKÖ SE OLISI SITÄ KOROSTAMAASI REHELLISYYTTÄ?

Toimituksen poiminnat