Totuudenjulistaja

EU TÄYTEEN REMONTTIIN!

  • EU TÄYTEEN REMONTTIIN!
  • EU TÄYTEEN REMONTTIIN!

Helsingin Finlandiatalossa juhlivat Perussuomalaisten ahkerat ja ansioituneet kenttäihmiset ennalta tulevaa eurovaalitulosta. Minulla on ollut tapana juhlia hurraavan kansan keskuudessa voittoja vasta, kun voitto on saavutettu, ei ennalta, vaikka olisinkin työlläni siihen hyvin valmistautunut. Ehkä omassa mielessäni jo voittaja! Ei kannata nuolaista ennen kuin tipahtaa!

Olen itse keräämässä ääniä Lapissa. Aloitin perjantaina Tornion terästehtailta; massiivisen 2500 työläisen mammuttilaitokselta. Olipa kokemus! Ja selväksi tuli, niin kuin ennalta ounastelin, että rikkidirektiivin ja päästökaupan tuoma rasite on tällekin vientiyritykselle kovin kallista: se maksaa 100 miljoonaa euroa vuodessa eli SAMAN KUIN KOKO TEHTAAN TYÖNTEKIJÖIDEN PALKAT! Voihan EU ja SATU HASSI!

EU TÄYTEEN REMONTTIIN! VIHREÄT  VITIKKOON ja VEIVAAVAT MEPIT TOUKOKUUN VAALISSA PELLOLLE!

Jatkoin kierrosta samana päivänä Kemiin, ensimmäiseen opettajatyöpaikkaani. Lauantain aloitin Torniosta, jatkoin Ylitornioon ja sieltä Pellon kautta Kolariin. Viestini kävi hyvin kaupaksi; EU:n rakastajat olivat vähissä, olivatpa ihmiset paikallisia tai hiihtoturisteja etelästä! Jaoin rakkautta niin kuin muuallakin. Käyntikorttiani minigrippussissa suklaasydämellä ja menttolipastillilla terästettynä! Hyvin kelpasi! On kelvannut jo yli 10000:lle kohtaamalleni suomalaiselle viime viikkoina!

Sunnuntaina kohtaan lappilaisia Kittilässä ja Sodankylässä. Maanantaina Kemijärvellä ja Rovaniemellä

Kuulen ongelmat, toiveet ja saan lujaa passitusta Brysseliin. Mistäkö tämän tiedän? No, en ole täällä ensikertaa edes eurovaalikampanjani aikana. Vierailin täällä jo syksyllä. Ja jo kuntavaalien aikana 2012. Tuolloin kuulin, että Kaukosen sillan ylitys ei onnistu matalan kantavuuden vuoksi suuremmilta puutavararekoilta. Miks´ei ole korjattu, kysyin. Ei vaan ole Lapin kansanedustajat saaneet aikaan! LUPASIN HOITAA liikennejaostossa asian, 8 miljoonaa euroa. Epäilivät, ettäkö etelänmies?! HOIDETTU ON! Ei asialle ollut lotkauttanut korvaansakaan liikenneministeri Kyllönen, sen paremmin kuin muutkaan vasemman laidan pelurit, kepusta nyt puhumattakaan! Hyvä on, kun homma pelaa edes perussuomalaisen kautta!

Suomelle EU:sta roimasti lisää liikennerahaa, erityisesti itäiseen ja pohjoiseen osaanmme.

Tämä on hoidettavissa niin kauan kuin tuossa bryrokratianpesässä mukana olemme! Puu ja malmit jalostettuna a´la Tornion terästehdas tai pohjoisen puunjalostuslaitokset kulkevat Eurooppaan ja maailmalle vain, jos liikenneverkkomme on ajanmukaisessa kunnossa myös ja ennen kaikkea täällä Lapissa. Kun pyrin Brysseliin, on viestini Euroopalle selvä:

Suomella on yllin kyllin sitä, mitä Hollannit, Belgiat, Ranskat ja muut tarvitsevat omiin toimintoihinsa.

EUROOPPA TARVITSEE SUOMEA ja SUOMI ITSENÄISIÄ EUROOPAN MAITA MUTTEMME EUROOPAN UNIONIA TUHOAMAAN IHMISTEN ALOITTEELLISUUDEN ja TOIMELIAISUUDEN! BRYKRAATIT ALAS! KANSALLISET DEMOKRATIAT YLÖS! PÄÄTÖSVALTA KUULUU KANSALAISILLE, EI KOMISAAREILLE!

Ps. Talvista maisemaa näiltä kairoilta maalauksessani.


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TaunoVornanen kuva
Tauno Vornanen

Minä olen ollut aina sitä mieltä,että luontoa on suojeltava,varsinkin näitä meidän vesiä. En tiedä,mutta jotenkin puheesi kuulostaa mahtipontiselta,että raakasti vaan laitokset jylläämään. Viime aikoina on tuntunut kuitenkin

siltä,että koko Suomenniemi pitäis suojella kaikelta,eli on menty liian pitkälle sen suojelun kanssa,kun elääkkin pitäis. Se vaan ,että valmistelut ois tehtävä huolella,ettei käy niinkuin Talvivaarassa. Harmittaa,kun olin sitä itsekin rakentamassa ja siellä se nyt makaa,eikä kukaan tiedä mitä tehdä.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

EUROOPPA TARVITSEE SUOMEA ja SUOMI ITSENÄISIÄ EUROOPAN MAITA MUTTEMME EUROOPAN UNIONIA TUHOAMAAN IHMISTEN ALOITTEELLISUUDEN ja TOIMELIAISUUDEN! BRYKRAATIT ALAS! KANSALLISET DEMOKRATIAT YLÖS! PÄÄTÖSVALTA KUULUU KANSALAISILLE, EI KOMISAAREILLE!

Ehdokas Väätäinen, niinkuin suurin osa PSn johdosta suoltaa samaa eu jargonia reilummasta eusta kuin Kokoomus, Vihreät, SDP, Vasemmistoliitto, KD, RKP ja Keskusta.

Mahtaa tuntua hyvältä.

Toimituksen poiminnat