Totuudenjulistaja

Suomen pitkä piina: Merkelin kanssa marjassa!

  • Suomen pitkä piina: Merkelin kanssa marjassa!

Kuka se julistikaan näin: euron tulon myötä Suomi pääsee Euroopan ytimeen ja Suomesta tulee pian nettosaaja Euroopan Unionissa!?  Hänestä piti tuleman peräti Euroopan presidentti! Ja Suomesta jotain Suurta!

Koko kansan Paavo tietysti! Lipponen ja kyljessään valtiovarainministeri Niinistö, nuo kaksi vallatonta veijaria suomalaisessa politiikassa! Hyvää on helppo luvata, mutta tuon lupauksen onttous on sitten köyhän kärsittävä! Missä ovat lisääntyneet työpaikat? Missä halvempi ruoka? Missä leveämpi leipä? Missä saat toimivaa hoitoa sairastuessasi? Missä vanhuuden turva? Miten verotuksesi on keventynyt? Missä EU:n tuoma loisto ja vauraus?

EI MISSÄÄN!  EU vie tuhkatkin pesästämme! Euro riistää viimeisenkin työpaikan suomalaisen käsistä!

STOP EU! EU TÄYTEEN REMONTTIIN!

Kuka tässä sumuttaa ja ketä? Ei Merkelin helmoissa kannata roikkua sen paremmin kuin Paavonkaan lupauksissa! Mites se loru kuuluikaan: Paavin pallit, nunnan nännit ja hallituksen lupaukset - kaikki tyyni tyhjää käyttökelvotonta tavaraa! Suuret riistää pientä! Suomen suurimpia virheitä oli lähteä eu - herrojen kelkkaan utopistisilla ja täysin katteettomilla  lupauksilla!

Nyt jos koskaan valitkaamme, vapaus vai orjuus maamme! Ennen kuin kaikki työ on viety muualle, ennen kuin vähäiset pääomamme on varastettu, ennen kuin Venäjän kauppamme romahtaa, ennen kuin marssimme Nato - saappaissa maailman tulipesäkkeissä, ennen kuin itse kerjäämme leipäämme eu:n leipäjonoissa!

Lainaan mukaillen runoilija Arvo Turtiaista: Me pyysimme leipää! Saimmeko leipää? Ja v...t! Me saimme pieniä kiviä! Ja sitten tulivat ökyporvarit ja oikeistodemarit ja söivät niistäkin suurimmat!

Hyvä suomalainen! Äänestät koko loppuelämästäsi eurovaalissa! Annatko vallan merkeleille, rehneille ja Suomen kyykyttäjille vai luotatko omaan kykyymme selvitä ulos eu - kurimuksesta. Eurooppa on erikseen, EU on vain vallanhimoisten kyykyttäjien keino ja projekti ottaa heikommilta sekin vähä, minkä nämä ovat ponnistelullaan hankkineet!

Köyhät kyykkyyn ", laulaa komission kuoro, vaikka toisin sen uloslausuvatkin. EI KÄY! Ulos tästä unesta. Herää Suomi horroksestasi! Muuten Sinulla on edessäsi pitkä piina, nälkävyön ja hammasten kiristys! Esimakua ovat saaneet jo hallituksemme päätöksin niin lapset kuin vanhuksetkin.

Rahaa riittää pankkiunioneihin ja sijoittajien pelastuspaketteihin muttei lapsilisiin tai ikäihmisten vaippoihin!

 Merkelin euro tuhoaa Euroopan talouden tehokkaammin kuin tykit! Ei jää kuin köyhiä kreikkalaisia ja veloissaan kieriskeleviä suomalaisia. Tähän on tultu lipposlaisin höttöunelmin, joissa ei ollut kovaa ydintä ollenkaan. Kysyttiinkö Sinulta lupaa euroon? EI! Sinua vietiin kuin pässiä teuraalle!

Olen puolueeni, Perussuomalaisten, EU - vaaliehdokkaista ainut täysin kielteisesti niin EU:hun kuin euroonkin suhtautuva henkilö.  Minulle kelpaa vapaiden Euroopan maiden vapaakauppaalue ja  itsenäisten maiden keskinäinen yhteistyö ilman täysin epädemokraattista komissiota ja sen valtaisaa virkamieskoneistoa! Rakastan Suomea, myös Euroopaa ja molempien ihmisiä mutten eu - riistäjiä!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

5Suosittele

5 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (9 kommenttia)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

EU Täyteen Remonttiin! Kyllä olet Juha niin oikeassa kuin vaan voi olla!

Käyttäjän MikkoKotiranta kuva
Mikko Kotiranta

Juhan puolue ei vastusta EU:ta eikä Natoa. PS ei ole lupauksista huolimatta muuttamaan edes suomen tapoja, miten suuremmassa mittakaavassa? Taas kerran osoitetaan monta huonoa mutta yhtään ehdotusta asioiden korjaamiseen ei tuoda esille. Lupaus myy paremmin kuin lupauksen täyttäminen. Näinhän se taas taitaa mennä!

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Lupaus myy paremmin kuin lupauksen täyttäminen. Näinhän se taas taitaa mennä!"

Ainakin Perussuomalaiset pitivät lupauksensa olla kannattamatta tukipaketteja toisinkuin SDP, KD, Vl ja muut takinkäätäjät. Takkiaan on ainakin puheissaan kääntänyt myös Keskusta joka ensimmäisenä jakoi suomalaisten rahoja pankeille.

Käyttäjän MikkoKotiranta kuva
Mikko Kotiranta

Muistaakseni SDP vaati tukipaketeilta ainoastaan turvatakuut.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen Vastaus kommenttiin #4

"Muistaakseni SDP vaati tukipaketeilta ainoastaan"

Allekirjoittihan Urpilainen jonkinlaiset takuutukset Kreikan pääministerin kanssa, tosin allekirjoitettavana TV-valojen loisteessa olikin vain tavallinen onnittelukortti.

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Perussuomalaisen puolueen kärjessä on niin iso tulppa että sitä ei pitkänmatkanjuoksija Väätäinen pysty siirtämään. Väätäinen on Perussuomalaisten Don Quijote...

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Jos kaikesta huolimatta äänestää persuja, niin ehdottomasti esim. J. Väätäistä, EU-vastustajaa.

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Jarmo Nevalaiselle kaikella ystävyydellä: edustamasi minipuolue ei pysty taistelemaan edes pikkupurojen vesimyllyjä vastaan oletpa siten pj. tai muunlainen tuleenhuutaja hyvänsä. Maailmaaan mahtuu toki edustamasi yhtye myös. Mutta et taida olla millään muotoa realisti omissa utopioissasi! Hyvää keväänjatkoa Sinullekin!
Ps. Olet sentään historiaani tutustunut, mutta näkökyvyssäsi eteenpäin tuntuu olevan reippaasti tarkistamisen varaa!

Käyttäjän JarmoNevalainen kuva
Jarmo Nevalainen

Juha, tuoko on argumenttisi?

Onko mielestäsi utopiaa vaatia Suomea eroamaan Eu:sta. Vaatia Suomea palamaan omaan kansalliseen valuuttaan. Kurinalaiseen ja joustavaan talouspolitiikkaan. Omalla rahalla turvataan talouden toimintaedelltykset. Työllisyys, koulutus, terveydenhuolto ja muut julkiset palvelut sekä kotimaiset invetoinnit teollisuuten ja tutkimukseen.

Itsenäisyyspuolueen ehdokkaat ovat myös sitoutuneet ajamaan Suomen eroa Eu:sta ja eurosta. Toisin kuten isot tuuleenhuutelijat.

Toimituksen poiminnat