Totuudenjulistaja

Kolme Perusmeppiä Helsingistä?!

  • Kolme Perusmeppiä Helsingistä?!

Hesari vouhkasi huhtikuun 2. vuonna 2011 ennen eduskuntavaaleja Perussuomalaisten saavan Helsingissä läpi 2 kansanedustajaa! Väitin numeromatematiikan  ja ankaran katutason vaalityöni tuntemuksella toisin: muille täysi tappio myös Hesassa ja todellinen voittaja PerusS: kolme läpi! Taidatte tuntea nimet Halla-aho, Packalen ja Väätäinen.

Hesari oli tapansa mukaan otsikoissaan ohjaileva ja väärässä. PerusS oikeassa; kyllä kenttäposti pelaa ja vaaleissa lasketaan vain äänet, ei Hesarin ennusteita!

Nyt Hesari, jos joku muukin manipuloija uunottaa lukijoitaan 2 perussuomalaismepillä. Tarjoan vetoa, että pelkästään Helsingistä PerusMeppejä valitaan Brysseliin 3!

Olenko oikeassa vai väärässä kuin Hesari konsanaan. nähdään illalla 25. toukokuuta 2014. Löytyykö heitä 1, 2 vai 3 ? Vetoni on: KOLME HELSINGISTÄ! Ketä he ovat, jääköön häveliäästi kertomatta!

Se ei pelaa, joka pelkää! Vetoni sisältö: 3 PS-Meppiä Hesasta, panos lounas Brysselissä! Hävijäjä maksaa!

Nyt vain omalla nimellä vetoilemaan! Pienenä vinkkinä vauhdikas vaalikuva Hakaniemestä huhtikuulta!

EU TÄYTEEN REMONTTIIN! ISOT ELÄKKEET ALAS, PIENET YLÖS! HOITOA SAIRAILLE, TÖITÄ TERVEILLE!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (17 kommenttia)

Jere Partanen

Helsinkiläiset eivät tiedä eivätkä välitä muun Suomen asioista mitään, niin toivon, että olet väärässä.

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Mistäs päin sitä ollaan? Olen itse avojalkainen oululainen, tehnyt töitä niin Kemissä kuin muutenkin ympäri Suomea ja neljällä mantereella ympäri maailmaa. Helsinkiläisenä maaltamuuttajana tunnen hyvin koko Suomen ja rakastan maamiehiäni ja naisiani yhtälailla olivatpa he mistä kolkasta maatamme tahansa.
Niin välittävät myös valittavat perusmepit riippumatta asuinpaikastaan! Ei asuinpaikka miestä huononna, jos ei mies itse!

Jere Partanen

Kuopiosta ollaan. Täällä kyllä menee ihan mukavasti ainakin rakennustyömaista päätellen. Mutta tuota naapuria Pohjois-Karjalaa on käsittääkseni kuritettu rankasti päättäjien taholta, niin ymmärtänet mielipahani.

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Ymmärrän hyvin Jere helsinkiläisenä MAAKUNTIEN MIEHENÄ, erityisesti sukujuuriltani savolaisena. Siksi olen, jos valinta minuun osuu, ajamassa Itä - ja Pohjois - Suomeen tie - ja rataverkkoon EU - rahoja vuosittain yli 300 miljoonaa. Puu - ja malmivarat näiltä alueilta eivät kulje muille Euroopan maille, jos väyläverkkomme on kurjassa kunnossa. Haitanneeko tuo ketään, jos rahoista hyötyvät myös suomalaiset raatajat eurooppalaisten lisäksi! Rakastan Suomeani mutten suhtaudu nurjasti muuhun Eurooppaan! Tuon aion kertoa niin saksalaiselle, espanjalaiselle kuin britillekin!

EU TÄYTEEN REMONTTIIN! Se ei ole Eurooppa, vaan byrokratian ampiaspesä!

Jukka Mäkinen

Savolainen, Oululainen, Helsinkiläinen, jo on juluma kohtalo Juhalla. :D

Käyttäjän PetraNyqvist kuva
Petra Nyqvist

Mukavaa, että ehdokas Väätäisellä on hyvä vaalivauhti. Puhumme varmasti nyt triosta Terho- Halla-aho- Väätäinen, koska en tiedä keitä muutakaan voitaisiin tässä tarkoittaa. Kolmea meppiä Helsingistä ei saa revittyä kokoon, se on hieman liian toiveikasta. Edustaja Tossavainen povasi Halla-aholle jopa 150.000 ääntä, mutta se on vahvasti yläkanttiin. Halla-aho on kuitenkin pääkaupunkiseutulainen, melko lailla yhden asian mies. Vaalikausi alkoi Halla-aholta nololla Lieksanreissulla, mutta sittemmin on ryhtynyt kohtentamaan profiiliaan ja parantamaan tahtiaan. Hänestä tulee perusääniharava, tosin ei Soinin veroinen. Monesta tulee olemaan hauskaa äänestää sellaista ehdokasta, jota Soini on aikaisemmin estänyt pääsemästä ehdolle.

Terho on kunnianhimoinen nuorimies, mutta kohtaa haasteen pyrkiessään ilman Soinin vetoapua. Terhon valttina on kokemus europarlamentissa. Pidin Terhoa aikaisemmin aika fiksuna kaverina, ja laitoin hyvää palautetta, mutta kuva on rapissut viime vuoden aikana jyrkästi.

Väätäiselle onnea vaaleihin!

Jukka Mäkinen

"Kolmea meppiä Helsingistä ei saa revittyä kokoon, se on hieman liian toiveikasta."

Tarkoittaako tämä että Petra uskalsi ottaa vedon vastaan?? Toivottavasti tiedät hyvän ravintolan Brysselissä. Vai onko sittenkin kyse ainoastaan suunsoitosta ja räksyttämisestä ilman vastuunkantoa.:D

Käyttäjän anitaorvokki kuva
Anita Koivu

Perussuomalaisilta menee kolme meppiä EU-parlamenttiin. Tärkeintä on äänestää perussuomalaista ehdokasta on sitten missä päin Suomea tahansa! Puolueemme ei ole takinkääntäjä puolue!
Siellä pääkaupunkiseudulla äänestäjiä löytyy runsaasti mutta hyviä perusehdokkaita löytyy ympäri maata ja kokonaisäänimäärä ratkaisee läpimenijöiden määrän. Äänet joka puolelta maata ovat yhtä tärkeitä myös niille pääkaupunkiseudulta läpimeneville!

Tässä kun seuraa hallituspuolueiden sekoilua niin selväksi tulee, että jopa oman maan asioiden hoito jätetään sivuraiteelle ( kuten koko hallituskauden ajan) kun taistellaan omien henkilökohtaisten etujen puolesta Euroopassa. Nämä edut ovat olleet pankkien tukeminen ja samalla työttömyyden lisääminen Euroopan alueella!
Perussuomalaiset ovat heikomman puolella eli sitä EU:n kehitystä tukemassa, jossa myös se Euroopan oma kansalainen huomioidaan!!

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Kiitoksia kommenteista. Haluan korostaa yhtä asiaa meidän perussuomalaisten eu - vaaliehdokkaiden osalta; yhteinen etu on oleva kaiken yläpuolella myös kunkin ehdokkaan osalta. En ole ollut sulkemassa ketään ehdokasta ulos valinnasta tuleepa Hän mistä päin Suomea tahansa. Itsekin olen käytännössä maakuntien ehdokas, vaikka asunkin Helsingissä. Köyhän, sorretun ja syrjityn asia, olkoon sitten maa tai ihminen, on oltava päällimmäisenä poliitikolla niin Suomessa kuin EU:ssakin. Ratkeaisin riemusta, jos Perussuomalaiset saisivat läpi 4 Meppiä, vaikka itse olisin ensinmäinen ulos jääjä! Mutta mielen vetäisi matalaksi, jos jäämme kahteen ( 2 ), vaikka itse tulisin valituksi! Näin minä asian näen!

Käyttäjän petrikiiski kuva
Petri O. Kiiski

Jäänee nähtäväksi. Kolme MEP-paikkaa vaatii 18% ääniosuutta, neljäs vaatisi jo 24% ääniosuuden annetuista äänistä.

Paljon riippuu äänestys prosentista. Ensin jäävät kotiin perinteisesti alempien tuloluokkien edustajat. Karsii vassareiden, demareiden ja persujen äänisaalista. Toisaalta EU-vaaleissa jättää äänestämättä myös EU:hun kriittisimmin suhtautuvat karsii taas vassareiden, persujen ja kepulaisten äänisaalista. Porvarit kyllä äänestävät ja antamaton ääni on ääni Stubbille, kuten toveri puheenjohtaja Arhinmäki sanoi.

Melkein tekisi mieli ottaa vedonlyönnistä kiinni, mutta taitaa se Brysseliläinen ateria olla niin surkea, ettei kiinnosta.

Mutta lyödäänkö lounaasta Helsingissä kiinni?

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Jos EU-äänestysprosentti pyörii entisillä lukemilla 40,3% ja ääniä annetaan n. 1.700.000, siitä pitäisi siis lohkaista noin 400.000 ääntä neljän Mep:in saamiseksi.

Jytky tuotti EK-vaaleissa ääniä 560.000, joten kyse on siitä, lähteekö tuo äänestäjäkunta uudelleen liikkeelle samoin perustein.

Se, joka saa nukkuvat putoamaan sängyistään, on etulyöntiasemassa. :D

Käyttäjän HannuAkkanen kuva
Hannu Akkanen

Kilpailuviettini ja matemaattinen tutkiskelu,sekä maakunnan tuntemus,pakottaa minut lyömään vetoa Juha Väätäisen kanssa lounaasta Brysselissä.
Bryssels Grill ravintolassa voin nauttia kypsän pihvin,Juha saanee mahdollisuuden, mikäli voittaa valita itse missä haluaa lounastaa,häviäjä luonnollisesti maksaa.
Kentällä arkisessa kenttätyössä on minulle muodostunut sellainen kuva että pohjanmaalta kajahtaa melkoinen yllätys,kohteliaisuus syistä jätän nimen kertomatta nyt,mutta asiaan palataan.
Eli siis Väätäisen veto otettu vastaan!!

Jukka Mäkinen

Onnittelut rohkeudesta. Tuo lisäkiinnostusta vaaleihin.

Jukka Mäkinen

Ymmärtääkseni lounas Brysselissä pitää sisällään matkakulut. Jos juha on eri mieltä niin täsmentäköön, ettei jää epäselväksi kuin Urpilaisen takuutukset.

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Lounaasta oli puhe, mutta olen valmis harkitsemaan lennätystä pöytään Norwegianilla tai valituksi tullessani ei ole väliä kuka minut milläkin koneella lennättelee! Olen lähtenyt tähänkin kisaan voittamaan!
Sitä paitsi meppi voi kustantaa reippaasti 100 vierasta vuodessa kunnon visiitille Brysseen EU.n varoin! Joten nyt jengi hommiin, jotta ääniä tulee riittävästi omien tuttavaryhmiennne lentolippuihin ja lounaisiin PS-ehdokkaiden valinnan kautta!TEILLÄHÄN on tässä oma etu valvottavana!!! Hommiin vaan!Hymyllään kun tavataan niin kuin yleensäkin tuttavien kesken!

Käyttäjän HannuAkkanen kuva
Hannu Akkanen

No uskon että Juha kutsu minut tarjoamaan lonaan sitten kun tulee valituksi,sen verran reilu veto oli,että itsekkin äänestän Helsinkiläistä Perussuomalaista!

Käyttäjän HannuAkkanen kuva
Hannu Akkanen

Vähän tässä jo hiukoo,toki ajattelen vesi kielellä Bryssels Grillin runsasta ja maittavaa pihviä.
Mieluusti olisin vedon hävinnytkin, vaikka toki senverran laskin että olin suht varma voitosta.
Juha on reilu lapin kasvatti,eiköhän me pian startata vaikka sillä Norwegianilla,jos vaikka käytäis morjestamassa Halla-Ahoa ja Terhoa samalla reissulla.

Toimituksen poiminnat