Totuudenjulistaja

Kaksi kärkipäätä!!

Verkkouutiset on siepannut MTV3:n vaalikoneesta tiedot eurovaaliehdokkaiden suhtautumisesta euroon. Löytänyt sieltä uutisen, joka kertoo selkeän eron perussuomalaisten ja kokoomuslaisten suhteesta euroon. Mutta kertoo se paljon muutakin suhtautumisesta Suomen asemamaan Euroopassa!

PerusS on Suomen itsenäisen määräämisoikeuden kannalla, toinen  liihottelee yleiseurooppalaisessa holtittomuudessa, kun kyse on rahasta. Vaalikoneen väittämä kuului: "Suomen pitää luopua eurosta".

Oli vastattava skaalalla 0 - 100: 0 = euro on iankaikkinen ihanuus ja Suomen pelastaja. 100 = eroon eurosta ja turmiosta!  Vastanneita 219. Tunneituin euron vastustajapoliitikko Juha Väätäinen pistein 94, toisen pään kärki Alexander Stubb pistein 2. 

Perusteet kuuluivat näin:

JV, Euro tuhoaa Suomen talouden. On jo osin tehnyt niin. Euro on vain Saksan talousprojekti!

AS, Euro on ollut Suomen historian vakain valuutta ja selviytynyt historiallisen vaikeasta talouskriisistä!

Itsekukin arvioikoon kenelle euro on ollut VAKAUTTA ja HYVINHOINTIA tuova valuutta ja kuinka hyvin tai huonosti se on selvinnyt pitkälti itseaiheuttamastaan eurooppalaisesta taloukriisistä!

Samoin sen, kuinka paljon se on tuonut vakautta Suomeen ja suomalaiseen ruokapöytään. Myös sen, miten euro pitää pystyssä Suomen vientiteollisuuden tänään ja tulevaisuudessa tyhjiin pumpatussa Eurooppassa.

Saitko Sinä olla päättämässä ruotsalaisten tavoin euroon liittymisestä vai et? Kyllä euro maksuvälineenä menettelee, mutta luottokortilla valuuttavertailut ja maksut hoituvat ilman Suomelle vierasta euroa. Euro on poliittisen unionin vallankäytön väline suurille maille, Saksa etunenässä; sen viennistä 2/3 -osaa suuntaantuu EU - ja euromaihin. Oma etu = Saksan etu! Siinä sen salaisuus!

EU - vaalissa, eurovaalissa, Euroopan Unionin parlamenttivaalissa 2014 ratkotaan niin Sinun kuin Suomen ja Euroopankin kohtalot vuosikymmeniksi eteenpäin. Mitä Sinä siltä haluat? Haluatko Sulle  kalliin Stubbin vai eikö euro olekaan sitä Sinulle? Suomalaiselle keskiluokalle se on tullut liian kalliiksi ja elämä sen myötä köyhäksi! Miksi Suomi on Euroopan kallein maa? Lipponen lupasi euron myötä mannaa kansalle! Saitko Sinä sitä? Stubb lupaa samaa! Uskotko häneen vai itseesi? Olen sinun veljesi syvimmästä Suomesta ja aina uskonut suomalaisuuteen ja voittanut sillä jopa Euroopan kunnioituksen. Arvosta itseäsi, se auttaa!

On valinnan paikka! Vastakkain jäivät vaalikoneessa Euroopan suomalaisin, perussuomalainen Juha Väätäinen ja Espoon eurooppalaisin Alexander Stubb. Toinen taistelee Suomen puolesta, toinen liitelee maailmoissa. Toinen on aina ollut realisti, toinen ikuinen utopisti!  Ota tuosta nyt selvää?  Sinunkin on se tehtävä 25. toukokuuta 2014 äänestämällä tai jättämällä se tekemättä. Hyviä valintoja suomalainen!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat