Totuudenjulistaja

Kiitoksen, menestyksen vai elämänasenteen voimalla?

Minulta on toistuvasti kysytty aiemman kuntavaalikierrokseni ( 164 tilaisuutta ympäri Suomea kolmessa kuukaudessa) ja nyt EU - vaalikiertueeni ( kasassa liki 200 syksyn ja kevään aikana + 60 edessä ennen vaalia ) mikä panee miehen vetämään 16 tuntisia matkatyöpäiviä ilman taukoja eduskuntatyön lisäksi! Onko tavoitteena raha, kiitokset, kunnia, huippuvirka vai mikä ihme? Työtahtisi on aivan posketon; ei koti-iltoja, ei perhe-elämää, jatkuvaa rallia tien päällä, turuilla ja toreilla poliittisena sanansaattajana!

Mikä otsikon teemoista on innoittajani? Ensinnäkin raha; hah minähän maksan tästä ruletista puhdasta rahaa, ei  vaalia rahoita Perussuomalaiset kuin max. 10 - 15 prosenttilla ja vaalikuluni ilman työpalkkaa, jota en tästä saa lliikkuvat korkeissa kymmenissä tuhansissa euroissa. Jos ( kun ) tulen valituksi EU - parlamenttiin saan velat maksettua parissa vuodessa, jos en, niin niitä pitää lyhennellä hitaammin!

Menestystä vaalikampanjalla tavoittelen systemaattisesti, mutta se ei riitä pontimekseni.  Asemani tänään on hyvin minua tyydyttävä. Toimeni kansanedustajana ja erityisesti asunto- ja ympäristöjaoston puheenjohtajana on haasteellinen ja kunnianhimolleni riittävä!  Tavoitteita siinä riittää; asuminen on liian kallista meille kaikille! AHA: asumisen hinta alas!

Mikä sitten? Tätä lienee vaikea monen ymmärtää: Vauhdittajani on sisäinen, minulle ominainen mielenlaatu ottaa uusi tarjottu tilaisuus etuoikeutena ja sen myötä velvoitteena toimia niin ettei ainakaan itselleni jää mitään mahdollisuutta sanoa ettenkö toiminut täysillä. Onpa tulos tässäkin vaalissa kohdallani mikä hyvänsä, olen puhtain paperein palvellut elämänasennettani, perussuomalaista aatetta, sen itselleen hyväksi kokevia ihmisiä ja omaa suomalaisuuttani.

Saan syvää mielihyvää  ja vahvaa energiaa tapaamiltani ihmisiltä jok´ikisessä tilaisuudessa. Rakastan näitä ihmisiä;  elän heistä ja heille! Paljonko tässä on henkistä velanmaksua menneestä elämästäni, saamastani tuesta ennen huippuhetkiäni ja hetkistä syvämmissä ahdingoissani, mene ja tiedä, mutta on mukava palvella ihmisiä, jotka ottavat palvelun vastaan.

Enempää minulla ei ole antaa kuin itseni! Tätä antamista ei tehdä rahasta, kiitoksen tähden tai oman edun ehdoin! Tähän olen kasvanut suomalaisuudessa ja samalla kovin kansainnvälisenä  ihmisenä.

Näin elän, älkää Te ihmetelkö. Voin ja jaksan erittäin hyvin! Kiitos huolenpidostanne! Uusin tapaamisin!

 

PS. Eilen Ylöjärvi ja Nokia, tänään Tammelan, Hervannan ja Vammalan tori, huomenna tapaamme Orivedellä, Valkeakoskella ja Toijalassa! Vaimokin mukana muutamissa!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Jannelle; herään 5.30, menen maaten 23.00. Vaalityötä voi tehdä pääkaupunkiseudulla klo 7.00 - 8.30 ja olla valiokuntatyössä 9.30 ja siitä täysistuntoon klo 14.00 aivan vaivattomasti. Illalla 16 / 17 - 19 uusi vaalirumba. Viikonloput perjantaista maanataihin toimii hyvin; herätys voi olla jopa 6.30! Satun olemaan henkilö, joka on perso työlle. Eduskunta ei ole mikään lepokoti muttei se ole sen vaativampi työ kuin mitä ihmiset yleensäkin tekevät! Janne ei taida ymmärtää, missä ja miten tulos eduskuntatyössä tehdään. Mitä minun työtapaani ja jaostonjohtoon tulee, sitä voi arvon kommentoija tiedustella jaostonjäseniltä tai vaikka alan ministeriltä. Itse olen jäävi lausumaan siitä mitään! Työniloa!

Käyttäjän JuhaniMetsanen kuva
Juhani Metsänen

Ehdokas Väätäiselle kaikki tsemppi ja lykky vaalitaistoon. Asenteesta ja periksiantamattomuudesta tuskin jää kiinni. Jos jäisi, niin Suomi olisi kahta juoksun EM-kultamitalia köyhempi maa. Enot ja Lahen duunari-ukot on kertonut mulle niistä juhlista, jotka 1971 Helsinki aiheutti. Siinä jää MM-95 ja Lordin euroviisu-jytky hopealle, mitä tämän maan itsetuntoruiske juhlista (kuulemma 3-viikkoa) puhutaan.

Tässä Juhalle pari vaalislogania:

1. Reteesti rikospaikalle!

2. EU-byrokraattien juhlille Julma loppu!

Toimituksen poiminnat