Totuudenjulistaja

Vapun viestit Keski-Suomesta

  • Vapun viestit Keski-Suomesta

Säätietelijät olivat täysin hakoteillä ennustaessaan keskiseen Suomeen kylmää sateista Vappua. Aivan toisin kävi; aurinko ja ihmiset loistivat läsnäolollaan niin Jämsässä, Jyväskylässä kuin aktiivien osalta Lievestuoreen kokoontumisessakin. Pidin puheet kaikilla paikkakunnilla ja ... yleisö tuntui tykkäävän suorasta tavastani puhua asioista niiden omilla nimillään.

Kuten,  .. . miten on mahdollista Suomessa, pohjoismaisessa hyvinvointivaltiossa, että maassa on 400000 työtöntä, joista 60000 nuorisotyöttömiä ja hallitus leikkaa heiltä, lapsiperheiltä ja työllistäviltä yrityksiltä? Kekkonen hajotti aikoinaan hallituksen ja runttasi uuden, kun maahan oli kertynyt 60000 työtöntä! Nyt hallitus vain hymyilee ja lymyilee ja hän, ken voisi hallituksen hajottaa eli pääministeri lähtee livohkaan aiheuttamansa talouskaaoksen keskeltä.

Kekkostako ikävä? Kyllä tässä asiassa!

Kuten, ... miten on mahdollista Suomessa, että maan suurin pankkirosvo kautta aikain, eräs Wahlroos voi poliitikkojen tukemana  siirtyä Sammon ryöstössä kahmituilla rahoilla veroparatiisi - Ruotsiin kiertämään lisää satoihin miljooniinsa. Samaan aikaan leipäjonot kasvavat Myllypurossakin moottorien mittaisiksi kolmesti viikossa!

VOI POLIITIKKOJEN SELKÄRANGATTOMUUTTA,  VOI PANKKIIRIEN HÄIKÄILEMÄTTÖMYYTTÄ!

Kuten, ... miten Suomen kansa voi edelleen lähettää Brysseliin omaa kansaa myyvät ja kyykyttävät, Rehnin, Stubbin tai Hautalan?  Ranskassa joutuisivat giljotiiniin tai ainakin karkoitetuksi " Saint Helenan saarille Napoleonin tapaan ".

HO HOI OMA MINÄ EX - MINISTERIT, HO HOI VALLAN- ja MAMMONANAHNEUS !

Kuten, ... vaihtamalla EU - parlamentin mepit, suomalainen äänestäjä voi menettää VAIN KURJUUTENSA ja tehkää se itsenne vuoksi. Teillä on oikeus siihen! Samoin hallitus Suomessa: uudet eduskuntavaali aivan heti kesän jälkeen!

HEI HERÄTKÄÄ HYVÄT IHMISET, HEI ÄÄNESTÄKÄÄ UUSIA IHMISIÄ! HEISSÄ ELÄÄ TOIVONNE!

Ja ... uskokaa itseenne, auttakaa itse itseänne yhdessä lähimäisenne kanssa!  Äidit ja isät kunniaan, lapsille leipää ja lämmintä syliä! Iäkkäille hoivaa ja kunnon eläketurvaa! Sairaille hoitoa, terveille töitä! Kaikille hyvää vappua ja nyt kasvimaille kyykkimään!

Matka jatkuu huomenissa Pyhäsalmen torilla 10 - . Reisjärven S - marketilla 13 - , Haapajärven torilla 15 - ja Kärsämäen Shellillä 18 - sen mukaan kuin vientiä riittää! Sitten kohden syntymäkaupunkiani Oulua, 3. 5. klo 10 - Rotuaarilla ja sieltä puolueneuvoston kokoukseen!

Ookonää Oulusta. pelekääkkönää polliisia? EEH  e´mää! Ku oon syntyny Tuirasa, ja oon avojalakane oululainen ja kasvanu Kauppurienkavulla! Onpa mukavaa palata tänne!Nähhään! Lauvasa on vähä yli sata, sillä voittaapi täsä eu - kisasa, meinaan 101. Vai mitä Sinä tuumaat siellä rotuvaarilla? Tuu kattomaan, jos et ite usko! Voit saaha vaalipaijan!

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Moponi rekkarissa on numero 101. Taidan olla sellainen kaahaava vaalimainos?

Toimituksen poiminnat