Totuudenjulistaja

Innokuus kostaantui Suomelle

  • Innokuus kostaantui Suomelle

Ettei jäisi kenellekään epäselväksi, miksi olen eu - kielteinen ja eurovastainen, tässä perusteet! Kiireellä ei tunnetusti tule kuin pissapäisiä lapsia. Niin kävi Suomellekin sen yli - innokkaana anellessaan pääsyä tähän suurten maiden, Saksan, Ranskan ja muiden Benelux-maiden masinoimaan ryhmittymään Paavo Lipposen täysin typerän tavoitteen toteuttajaksi: Suomi Euroopan ytimeen ja Paavo Euroopan presidentiksi!

Tällä operaatiollaan hän, demarit yhdessä kepun ja kokoomuksen kanssa lupasivat EU - taivaan mannaa, kuten ihmisille halpaa ruokaa, Suomi nettosaajaksi EU - rahoista, Suomen vienti mahtavaan nousuun ja terveys - ja sosiaalipalvelut kukoistukseen, eläkeläisille loistovanhuus ja lapsillemme ihmisarvoinen Suomi jopa peräti loistelias maailman mahtavin liittovaltio, Eurooppa!

Miten kävi? RUUAN HINTA ON SUOMESSA EUROOPAN KORKEIN, SUOMI ON HURJA NETTOMAKSAJA, SUOMEN VIENTI LAAHAA  SYVÄSSÄ LAMASSA, TERVEYSPALVELUT OVAT ALLE ETELÄ - EUROOPAN TASON, ELÄKKEITÄ ja PALKKOJA AIOTAAN ALENTAA ja LAPSILTAMME VIEDÄÄN LOPULTA LEIPÄKIN SUUSTA! 

Samaan aikaan  SUOMI ON OTTANUT VELKAA 100 miljardia ja myynyt tuottavat valtion yritykset maailmalle! Ministeri toisensa jälkeen lähtee pakoon aiheuttamastaan kaaoksesta eu - virkoihin!  Tällaisella EU - ihanuudella Sinunkin velkataakkasi on lisääntynyt 35000 euroa! Kysyikö kukaan Sinulta, halusitko ottaa tuon velan, jolla et mitään saanut? Kauhistuttavaa demokratiaa Sinun Suomessasi, Sinun rahoillasi !

On tässä Lipposlaista EU - taivasta kerrakseen! EU TÄYTEEN REMONTIIN! Irti hukkuvasta EU - Titanicista!

EI PIDÄ LÄHTEÄ EU -  herrain KANSSA MARJAAN! Ne vie Sinun korista sinunkin marjasi!  Oma maa mansikka, muu maa mustikka! STOP EU! EI KÄY ENÄÄ!

Suomen asioista päättäköön suomalaiset, ei eu - komisaarit! Kannatan eurooppalaista, itsenäisten ihmisten ja valtioiden keskinäistä yhteistyötä, en epädemokraattista sanelua ja kyykytystä. EU:sta ja eurosta pääsee ulos siinä kuin niihin on menneiden hallitusten ja poliitikkojen venkoilulla liityttykin!

Olen EU - vaaliehdokkaana menossa Brysseliin oikomaan menetyksiämme, hakemaan liikaa muille maksettuja rahojamme, ottamassa meille vielä kuuluvat ja palauttamassa Eurooppa vapaakauppa - alueeksi muiden saman henkisten kanssa ja kansanvallan sille kuuluvalle tasolle; Euroopan vapaiden maiden kansalaisille!

Sinä voit äänestämällä tukea tätä kehitystä vapauteen tai tuhota oman tulevaisuutesi antamalla Euroopan diktaattoreiden jatkaa pienten nujertamista.

 

Löytyy ainakin 101 syytä pysäyttää Euroopan ja Suomen tuhoisa syöksykierre! Sinä olet ratkomassa sen, miten itsesi ja läheistesi käy! Käytä äänioikeuttasi ettei jää myöhemmin valittamisen varaa siitä ettet ollut mukana ratkaisuja tehtäessä. Kiitos!  

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

9Suosittele

9 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän JaakkoNurmi kuva
Jaakko Nurmi

Kyllä se on Juha niin, ettet Sinä yksin niille asioille mitään voi, ja samaa Sinä haluat kuin muutkin sinne pyrkivät. Hyville palkoille ilman vastuuta. "Kahtommaa vähä mualimaa" ja muutenkin kokemaan ison maailman tuulia. Niin ja vähän kohtuullisempia sääolosuhteita.

Itse asiassa olen kanssasi samaa mieltä siitä, että Lipponen pääsi tekemään itsekkyydessään korjaamattomia vahinkoja kansallemme. Tuo työeläkkeiden höyläys oli viimeinen niitti joka irroitti hänet, ONNEKSI, päämieskilvasta. Valta vierottaa todellisuudesta. Niin kävi Lipposen Paavolle, niin kävi Fagerholmin Kallelle, ja pitkälle luettelolle muita ihmispoloja.

Varo Juha liikaa valtaa! Jotta pysyisit kaidalla tiellä, kannattaa ottaa elämää tunteva assistentti, sellainen joka muistuttaa kuolevaisuudesta aina kun lähdetään liian kovaa. Sinä joka olet juossut kelloa vastaan, et taatusti huomaa kun vauhtisokeus iskee. Se on menoa silloin. Tiedän sen. Kokenut kaikki tietää. Tyyneyttä, rohkeutta ja viisautta.

Jaakkovaari

Käyttäjän JaakkoNurmi kuva
Jaakko Nurmi

Palaan vielä tapaukseen Fagerholm, ettei jää epäselväksi, miksi valitsin esimerkiksi juuri hänet, Lipposen seuraksi. Nämä herran yhtenevät monessa toisiinsa. Koko, näkö, puolue, ajatusmaailma ja tehtäväkaari. Nousujohteinen, ison massan tukemana, vauhtisokeus, itsepäisyys, nopea putous, eikä kummallakaan johtajan ominaisuuksia.

Olin jo äänestysikäinen Fagerholmin ollessa presidenttiehdokkaana. Vaikka vaalit käytiin valitsijamiesten kautta, olen varma että pääsin muiden mukana vaikuttamaan siihen, ettei Fagerholmin Kallesta tullut Suomen presidenttiä. Sotalapset muistivat, kuka heidät saattoi tuohon halveksittuun asemaan, ja palkitsivat hänet paitsijoon. Ihmisillä on hyvä muisti tarvittaessa. Kansa tietää.

Sotalapsi no. 5528

Käyttäjän ReijoPaunonen kuva
Reijo Paunonen

Pääsetkö Juha Juvalle kun olet Kuopion kiertueella?
Varotusaika voi olla meille päin lyhytkin :=)

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Jaakolle!

Maailmaa olen nähnyt yli oman tarpeen; asunut 4 mantereella, en vain käynyt! Rahan perässä en ole edes juossut ja valtaa saa vain ystävien kautta kuuntelemalla heitä. Neuvonataja / avustaja on jo valittu, jos pesti tulee ja on sitten tehty periaatteella; " johtaja valitsee alaisekseen itseään parempia "! Vauhdilla elämä joka tapauksessa etenee halusimmepa sitä tai emme! Eteenpäin elävän mieli ja nöyryys on ihmisen suurinta käyttöpääomaa! Huonot puolensakin on parasta tunnistaa ja tunnustaa! Hyviähän ei kukaan huomaa!

Käyttäjän JaakkoNurmi kuva
Jaakko Nurmi

Kiitos, Juha. Aina on oikea ikä oppia, ja mikä kumma siinäkin on, kun nöyryyttä tulee harjoitella? Äkkiseltään luulisi, että ihmisen tultua nöyryytetyksi, hän pysyisi nöyränä. Mutta ei, tästä hänen sisunsa vain kasvaa. Vasta huomattuaan, että on kaksi eri asiaa, nöyristellä ja nöyrtyä viisaasti, alkaa kasvu.

Ajttelemme pitkälle samoin, mutta ainakin siinä poikkean, että ihmiset kyllä huomaavat hyvän tapahtuneen, jos niin tapahtuu. Perustelen ja otan esimerkin aiheestani: Meitä työeläkeläisiä on Suomessa jo niin paljon, että huomattuaan korjauksen todellisen aikaan saajan, he kyllä muistavat tapahtuneen. Informaatio kulkee. Tieto on tärkeä, koska liian moni uskoo samoin kuin Sinä edellä mainitsit. Ymmärrän kyllä, jos tarkoitat ihmisiä, joilla jo on niin paljon, etteivät välitä pienistä. Minä tarkoitan työtä tehneitä ihmisiä, jotka rakensivat sotien jälkeisen Suomen, ja joita nyt nöyryytetään jakamalla eteläeuroopan laiskimuksille meidän ansatsemamme varat.

Kaikissa meissä on huonoja puolia, mitä ne sitten lienevätkään, jotkut osaavat kääntää ne edukseen. Näin toivon Sinunkin ajattelevan, sillä totta mooses, näinhän on käynyt. Sitä vain ei itse heti huomaa.

Sotalapsi no.5528

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

" Kannatan eurooppalaista, itsenäisten ihmisten ja valtioiden keskinäistä yhteistyötä, en epädemokraattista sanelua ja kyykytystä."

Vielä jäi määrittelemättä ja enemmälti käsittelemättä mitä tuo "itsenäisten valtioiden keskinäinen yhteistyö" yhteistyö oikein tarkoittaa. Siinäpä sitä onkin pohtimista. Milloin valtio on itsenäinen kaikissa suhteissa? Täyttääkö vain Pohjois-Korea itsenäisyyden kriteerit?

Siis valtioiden tulee olla ensin itsenäisiä ja sitten ne voivat harjoittaa yhteistyötä. Hyvä. Miten itsenäinen valtio voi tehdä itseään sitovia sopimuksia, koska silloinhan se kadottaa itsenäisyytensä?

Toimituksen poiminnat