Totuudenjulistaja

MEPIT VAIHTOON!

Sain eilen Uuden Suomen Helsingin paneelissa oivan näytteen nykyisten Suomen meppien veltostuneesta asenteesta hoitaa tai vaikuttaa Suomea ja koko Eurooppaa koskevissa ratkaisuissa. Sain vaikutelman etteivät väsähtäneen oloiset Jaakonsaari, Jäätteenmäki ja Sarvanmaa ole juuri kiinnostuneita miten asiat päätetään EU:n saleissa.

Ne vain menevät niin kuin menevät ja he seurailevat mukana! Höpsistä kukkuu! 

Antautuneita perässä hiihtäjiä heiluvilla rullasuksilla. Kunhan ramppaavat Suomessa kehumassa itseään suurina eurooppalaisina päättäjinä, vaikka ovat vain pelkkiä napinpainajia, suurten EU- maiden meppien määräyksiä  seurailevia automaatteja. Ei kuulema yksin mitään voi! No, ei varmaan voikkaan, jos asenne on antautujan!

Esimerkkinä käytiin keskustelu rikkidirektiivistä, tuosta vain Itämerta koskevasta viennillemme miljardin rasitteen tuovasta vihreän Hassimme tuotoksesta. Jaakonsaari hymähteli; ei siitä kannata enää puhua, ei sille mitään voinut, äänesti direktiivin puolesta, samoin paneelissa vain muutaman hetken piipahtanut Petri Sarvanmaa. Samoilla linjoilla laahusti Jäätteenmäki!

EI NÄISTÄ KUKAAN OLE OLLUT EIKÄ TULE OLEMAAN SUOMEN ASIALLA! Hehän ovat mielestään niin suuria eurooppalaisia, että hirvittää tällaista Euroopan suomalaisinta! Nämä eivät enää tunnista juuriaan!

Heitä ei kiinnosta muu kuin antaa suurten maiden vauraille vapauksia ja esittää höttö -utopioitaan, ilmastostrategioineen! Tavallisen ihmisen, verojensa kanssa kieriskelelevän suomalaisen arkielämä kallistuvine ruokalaskuineen ja kasvavine asumiskustannuksineen  on heille hyvin etäistä.

Tarvitseeko Suomi tällaisia edustajia Brysseliin! Ehdottomasti ei! Vaihtamalla heidät vereksiin kansan parista tuleviin, äänestäjä voi menettää vain kurjuutensa!

Voimattomuutensa myöntäneitä ei kannata uudelleen Euroopan parlamenttiin äänestää, ovatpa he mistä puolueesta tahansa. Hokemat vähemmän Eupooppaa, parempaa Eurooppaa ovat poskettomuudessaan ja ontoudessaan edesvastuuttomia! Samoin ettei eurosta voi erota! Mitä Suomi tällaisilla edustajilla tekee! Tahdottomia taivastelijoita!  He ovat vain saksalaisten, ranskalaisten, omia etujaan ajavien maiden myötäilijöitä, eivät oman maansa etua ajavia päättäjiä. Heistä ei ole kertomaan näiden suurten edustajille, miksi Suomi on tärkeä toimija Euroopassa! Maa, jolla on annettavaa koko Euroopalle!

Meillä on puuta, metsää, malmeja sellaisenaan, mutta varsinkin jalostettuna! Useimmilla EU - mailla ei, mutta ne tarvitsevat niitä. Niiden kuljettamiseen tarvitaan toimiva tie - ja rautatieverkko ja syväsatamat, ei rikkidirektiivejä! On tullut aika EU:n rahoittaa Suomenkin liikenneinfraa, ei vain Espanjan tai Saksan! Olemme oikeutettuja saamaan joka vuosi EU:n liikennerahoista 300 miljoonaa! Siinä ainakin minulle työmaata, joka vaatii ahkeraa ponnistelua ja yhteyksiä EU - päättäjiin ennen budjetin lukkoonlyötejä!

Mepin työmaa on etäällä Suomesta, Euroopan päättäjien huoneissa, ei Suomen aitovierillä! Sinne vaan uskalluksella ja uutteruudella!

ÄÄNESTÄ SUOMEN PUOLESTA! SE ON MYÖS EUROOPAN ETU! EU TÄYTEEN REMONTTIIN! 101


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän susijumala kuva
Henri Alakylä

Mutta pelottavampi ajatus on, että jos he puhuivatkin totta? Miksi olisimme mukana järjestelmässä, joka säätää meille maksuja, esteitä ja hidasteita, sotkee meidät toisten ottamiin velkoihin - ja emme voisi asialle mitään?

Jos tällainen järjestelmä ei voi muuttua niin sille koko paletille pitää pystyä sanomaan, "kiitos ei".

Käyttäjän markkuhuusko kuva
Markku Huusko

Kansanedustaja Väätäinen, kiitos osallistumisesta eiliseen paneeliin Iso Roban Astoria-salissa!

Toimituksen poiminnat