Totuudenjulistaja

Poliittista ja perhejuhlaa

  • Poliittista ja perhejuhlaa
  • Poliittista ja perhejuhlaa

Vierailin edellisviikolla eduskunnan asuntojaoston kanssa itävallassa, Wienissä ja Grazissa. Ankaran ja tiiviin neuvotteluohjelman lomassa oli muutama juhlahetkikin. Upea oli Grasin Maapäivien Landtagspräsidentin Franz Majcenin neuvottelun jälkeinen lounas, kiitospuheet puolin ja toisin. Kuvahetki lahjojen vaihdossa kertonee keskinäisen ymmärräksemme ja sydämmellisyyden ilmapiirin! Olemme muuten molemmat alkuaan opettajia.

Väliin on taas mahtunut ankaraa eurovaalityötä, matala lentoa ja tuhansien ihmisten tapaamisia ympäri maata! On ollut hurmokseen nousseita hetkiä Kuopion torilla, kuhinaa Kolmella Sepällä ja normaalia tointa eduskunnassa. MUTTA ... SOKERI POHJALLA!

Ohessa on toinenkin kuva: katsokaa kuvan etualalla keltaisessa juhlamekossa seisovaa pientä kaunotarta. Meidän Adaa, josta on tänään tullut perheeni lapsenlapsista eka ylioppilas! Kuva on vuodelta 2002 ja nyt Sinä olet kohta 19.

NYT  neito on ylioppilas! Hurraa Ada! Ensi viikolla pidämme eduskunnassa omat pirskeemme ja sitten kuun lopulla koko suvun ja ystäväpiirin suuret kalaasit! Meillä on ilmassa suurjuhlan ainekset. Kuvan toinen kaunotar, sisaresi Luna siirtyy lukiooon! Löytyyhän juhlaa muutenkin! Olemme suurten muutosten edessä koko perhekunta.

ELÄMÄ KUTSUU! OTAMME SEN VASTAAN KAIKIN HAASTEIN JA AVOIMIN SYDÄMIN! ONNEA JA KIITOS ADA!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat