Totuudenjulistaja

Eräät käy kaksia vaaleja yht`aikaa?

  • Eräät käy kaksia vaaleja yht`aikaa?

Tänään Sinulla on viime hetki äänestää ennakkoon! Ystävä hyvä tee se ettei jää kokonaan tekemättä! On tullut aika valita vapaus vai orjuus maamme, siis valitkaamme Suomi!

Joillekin tuntuu olleen kiusallisen raskasta kiertää ihmisten parissa. Minulle ei! Eräskin oma puolueen ehdokas, kova sellainen, ilmoittaa että erittäin varmasti käy ensimmäisiä ja samalla viimeisiä valtakunnasllisia vaaleja. On ollut aikaa vievää ja väsyttävää! Entäpä jos hän tulee valituksi? Hän ei aio olla käytettävissä seuraavissa eurovaaleissa? Siirtyykö hän virkamieheksi Brysseliin 2019 vai palaako pikaisesti Suomeen jo kesken kautensa? Mene ja tiedä. Itse käyn vaalit kerrallaan, en kaksia enkä ennakoi edes sitä antaako puolue oikeutta olla ehdolla muissa tulevissa vaaleissa!

Väsy ei paina; saan energiaa Sinulta, Teiltä! Vaalivankkurini ovat pyörineet jo kohta vuoden. Kiitos kohtaamisista. Minä tässä olen palvelija, Sinä annat minulle voimaa jaksaa! Voimaa tulee kansalta, joka kaipaa parempaa elämää! Siihen työhön olen sitoitunut!

Olen puolueeni ehdottomasti jyrkin EU:n vastustaja! Se on epädemokraattinen organisaatio, joka polkee pieninpiä suurten eduksi! Euro tuhoaa taloutemme; jo liki tehnyt sen! Vastustan sitä! Palatkaamme selkeisiin ymmärrettäviin malleihin, ulos direktiiveistä ja EU:n pakkoliiveistä!

STOP EU! EU TÄYTEEN REMONTTIIN! Jos niin halut kirjoitan selvästi 101! Jos et piirrä jotain muuta.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat