Totuudenjulistaja

EU-vaali: ikäihmisillekin edustajansa päätöksentekoon.

  • EU-vaali: ikäihmisillekin edustajansa päätöksentekoon.

Kenelle, miksi juuri heille? Mitä se on? Siinä jokaiselle meppiehdokkalle peruskysymykset! Mitä aiot tuoda EU:sta tultuasia valituksi. Kenen asialla olet? Miksi, ja vielä kerran miksi juuri Heidän asiallaan? Miten hoidat asian kuntoon?

Itse olen päävoittoisesti ehdolla kolmen asian tähden. Edustan  yli 50 - vuotiaita suomalaisia, varsinkin jo eläkkeellä olevia, joita heitäkin on maassamme 1,5 miljoonaa, koko ryhmä ylittää määrällään 2,5 miljoonaa!

TEEMA 1: ISOT ELÄKKEET ALAS, PIENET YLÖS, EU - Komission näpit irti Suomen eläkerahoista! Eläke ei ole sosiaaliavustus, se on palkkaa siinä kuin työstä saatu! Pohjaosa takaisin suomalaisten eläkeläisten itse hankittuihin eläkkeisiin: sen poisti EU  - ytimeen korkottanut Paavo Lipponen väliaikaisesti 2000 - luvun alussa. Kovimmillaan pohjaosa olisi 500 - 700 euroa kuukaudessa. Eivät ole valtion tai EU:n rahoja, vaan eläkeläisten!

TEEMA 2: EU RAHOITTAMAAN SUOMEN TIE - JA RATAVERKKOA 300 miljoonalla eurolla vuodessa!  Se määrä kuuluu Suomelle maksuosuutemme suhteessa. Jos rahat on kaadettu Espanjan, Kreikan tai Puolan teihin, MIKSEI sitten Suomen? Saisimme työtä ja toimeentuloa tuhansille ja toimivan liikenneverkoston, jota kautta muu Eurooppa saisi sitä, mitä siltä uupuu! PUU  ja METALLIT SUOMESTA MAAILMALLE! Rahoitus olis monen puolinen etu! Kierrän Eurooppaa kertomassa, että tässä investointirahassa on kyse myös heidän edustaa!

TEEMA 3: EU TÄYTEEN REMONTTIIN! Koko brokraattinen EU - koneisto täydelle laihdutuskuurille. Valta kuuluu kansallisille parlamenteille, ei Brysselin byrokraateille. Alas virkamieskoneisto, joka sorkkii Sinunkin arkielämääsi, josta se ei tiedä mitään! EI HOLTITONTA APUPAKETTIJAKELUA, EI PANKKIUNIONIA, EI YHTEISIÄ VEROJA, EI SOSIAALIUNIONIA, EI ELÄKEUNIONIA.

EUROOPAN KANSOILLE TAKAISIN HEILLE KUULUVA PÄÄTÖSVALTA!

NYT KAIKKI YLI 50 - VUOTIAAT ÄÄNESTÄMÄÄN ITSENNE JA SUOMEN PUOLESTA! Olen Sinun asiallasi, 101.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän erlandsalo kuva
Erland Salo

Muista Juha, että vaalihuumassakaan ei ole syytä antaa sen keittää yli. Juttusi Halla-Ahosta oli hölmö. Jäsentenväliset pitäisi säästää vaalien jälkeen käytäviksi keskusteluiksi.

Taisit menettää muutaman äänen, vai mitä?

Jaana Vesterinen-Prähky

Sama juttu toisinpäin, vai mitä.

Anne Lindell

Juha .... sorry, mutta pakko pahoittaa mielesi, sillä eihän tuossa sinun kannanotossasi ole päätä eikä häntää.

Euroonpa Unioni on pääsääntöisesti talousunioni ... ainakin vielä ja toistaiseksi. Et kai halua EU:sta Liittovaltiota, jolla olisi myös yhtenäinen sosiaali-, palkka ja eläkelainsäädäntö? Esittämäsi eläkeuudistukset ovat puhtaasti sisäpolittisia ratkaisuja, ja kuuluvat meidän parlamentin ratkaistavaksi. En minä ainakaan halua, että EU:ssa aletaan näitäkin asetelmia säätelemään ja hallitsemaan. Jos haluat asioihin muutoksia, niin pysy täällä, äläkä pyri EU-parlamenttiin.

Espanjalaiset ovat osanneet lypsää EU-rahaa esim. teitten rakentamiseen, ja siellä tuntuu löytyvän moottoritie milteipä jok´ikisen kyläpahaseen. Ja miksikä näin? Siellä satsataan turismiin, koska monet suomalaiset eläkeläiset pakenevat jopa kuukausiksi Espanjaan kotimaamme kalliita hintoja. Kuten sinäkin, ... paitsi että viimeisimmällä Espanjassa oleskelullasi oli hieman olo loppu, vaikkakin uskallan olettaa, että osaisit käyttäytyä siivommin Brysselin Ikea-kalustetussa yksiössä.

Jos ajaisit suomalaisten eläkeläisten asiaa, niin psyisit täällä kotimassa, ja pitäisit huolta siitä, että ruuan alv-veroa laskettasiin edes EU-maitten keskitasolle, ja että todella pienistä eläkkeistä (alle köyhyysrajan) ei tarivtsisi lainkaan maksaa veroa, ja että eläkleäisiltä poistettaisiin kiinteistövero, koska monet ovat jääneet "loukkuun" liian suureen omakotitaloon, joiden arvo on joillain asutusalueilla jopa pudonnut nollaan. Lämmitys- ja energia- ja polttoainekustanukset ja autovero ja tieliikennemaksut ovat näitten pienituloisten vanhusten "loukku", vankila, ja tähän te päättäjät olette yksin syypää.

Jaana Vesterinen-Prähky

Anne, sorry ... pakko ihmetellä 'purkaustasi' ... kommentissasi ei ole päätä eikä häntää.

Suomen johtavana hallituspuolueena on viimeiset kymmenen vuotta ollut Kokoomus ja viimeiset ajat jonkilainen sillisalaattiryhmä. Osoittanet purinasi siihen osoitteeseen, mihin se kuuluu.

Ja tuo 'Espanja/Ikea-kommenttisi' ... kiva kun osoitat tuntevasi maantietoa ja sen mistä saa halpoja huonekaluja ... muutahan älykästä tuosta ei saa revittyä, vaikka kuinka yrittää ...

Toimituksen poiminnat