Totuudenjulistaja

MAALI HÄÄMÖTTÄÄ: USKALLA VOITTAA!

  • MAALI HÄÄMÖTTÄÄ: USKALLA VOITTAA!

Olen eläissäni saanut tukea lukemattomilta suomalaisilta. Niin yksityiselämäni vaikeina hetkinä kuin silloin kun olen puskenut keulassa toteuttamassa suomalaisten suuria unelmia. Kuvan maalauksessani vuodelta 2002, juoksen kohden toista Euroopan mestaruutta Helsingin Olympiastadionilla vuonna 1971. Vastassani Ranskan Wadoux ja Saksan Norpoth. Kovia kavereitani, Euroopan ja maailman ennätysmiehiä,mutta voitto tuli!

Maalaksessani nimeltä " Yksi juoksi yli epäuskon " kuvaan veratauskuvallisesti tilannetta edellisiltä 25 vuodelta, jolloin ei enää suomalainen kympin tai vitosen mies ollut yltänyt Euroopan tai maailman huippujen tasolle; edeltäjäni oli Viljo Heino vuodelta 1946. Mahdotonta enää suomalaiselle sanottiin yleisesti, mutta toisaalta toivottiin ihmettä. Merkkejä oli ilmassa kohdaltani jo kahtana edellisvuonna: uusia Suomen ennätyksiä, jopa liki maailman kärkitulos.

Kun jaksaa uskoa asiaansa, sen oikeutukseen ja saa kansan tuen ja toiveen taakseen, syntyy tästä uskosta uusi ihme. Vuonna 1971 kaksi Euroopan mestaruutta. Kansallistunto nousee ja elämäninto kasvaa: Me osaamme, ME voimme, ME näytämme, ME olemme kykeneviä, ME olemme yhdessä enemmän kuin yksin!

Nyt olen maalaamassa uutta ilmettä suomalaiseen poliittiseen voittokulkuun Euroopassa: MEITÄ EI VOI EU ENÄÄ KYYKYTTÄÄ, ME VOITAMMA OMAN ASIAMME! SIKSI EU TÄYTEEN REMONTTIIN JA SUOMI YKKÖSEKSI!

Jos olet kanssani samaa mieltä omista mahdollisuuksistamme, äänestät numeroa 101, voittajaa! Anna äänesi itsenäiselle ja kyvykkääle Suomelle, joka pärjää jatkossakin työllään, taidollaan ja suurella sisullaan missä vaan! Hyppää voittotiimi! Se antaa elämäniloa ja toivoa paremmasta aina uudelleen! Tunnetta rintaan!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat