Totuudenjulistaja

Perusteellinen loma!

Ystävällisenä ilmoituksena omasta, vaimoni ja perheeni puolesta totean olevamme lomalla aina elokuun loppuun saakka. En osallist mihinkään julkiseen keskusteluun sen paremmin kansanedustajana kuin yksityishenkilönä. Turha edes pyytää! En vastaile puhelimeen aamusta iltaan, en sähköposteile enkä blogeile!

Tarvitsen kunnon loman yhdessä vaimoni kanssa koko kesäksi; lupaisin sen Hänelle korvauksena ja kiitollisuuden osoituksena menneistä, vaaleihin uhrattuista kahdesta kesästä ja talvista 2012 / 2013.  Annoin kaiken liikenevän ajan puolueen vaalityöhön, viikonloput totaalisesti ympäri Suomea. Hauskaakin oli, mutta veronsa siitä joutuu maksamaan, myös rahassa!  Se siitä ja piste!

Samalla haluan tässä kiittää kaikkia minua kestäneitä ystäviä ja myös poliittisia vastustajiani mukavista, mutta kovin kuluttavista hetkistä. Olette olleet ihmeellisiä ja kovin seurallisia pahoinakin päivinä. Poliittisille toimittajille, eräälle heistä lähetän vaivantäyteiset kesälomatoivotukset " avustanne " pitää minut tapetilla väritetyillä tiedotuksillanne. Pelkkä totuus olisi toki toimessanne riittänyt, mutta .... itse olisin toiminut näin: kerro minulle mikä Sinua vaivaa , niin minä puolestani kerron omalta osaltani, että omapahan on asiasi. Jotkut lehdet myyvät tyhjänpäiväisyyttä, kun eivät muuhun kykene!  Lehtiäkin on joka lähtöön! Ken uskoo niiden kaikkia juttuja, uskokoon, minä en!

Olen ollut julkisuudessa 50 vuotta, en pelkää sitä, mutta rajansa kaikella. Yksityisyys on ihmisen oikeus, myös minun kansanedustajana. Sen on suomalainen paskatoimittaja unohtanut yhä enenevästi,mutta entäs kun pahoinvointi pamahtaa omalle kohdalle. Mites suu silloin pannaan, vaikka eipä ketään taida kiinnostaa miten toimittajaraasu lomaansa viettää!  Hyvää kesää myös poliittisille toimittajille; ihmisiähän hekin ovat, aika usein kovin erehtyväisiä hyvän tai pahansuopaisuudessaan. Enhän minä heille mitään voi, mutta ennen juttujensa julkaisemista hyvään lehtimiestapaan ainakin ennen kuului, että asianomaiselta tarkistetaan asioiden todellinen laita. Ainakin minulta saa aina suoran rehellisen vastauksen, onpa sen julkistaminen minulle edullista tai ei!

Eiköhän tässä tullut purkausta koko kesän ajaksi. Nyt vain laitumille. Nähdään ja kuullaan syksyllä!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän suburbian kuva
Sini Lappalainen

PS kommunikea tämäkin. Eikö se oma lehti vedä lukijoita? Ei kai niin kauan kun kommunikeat julkaistaan täällä Puheenvuorossa.

Käyttäjän hilkkalaronia kuva
Hilkka Laronia

Kiitos ja kunnia ja onnea ja voimia kestää se raju muutosko et ole olemassa perheesti ulkopuolisille kahteen kuukautteen. Se mahtaa olla sokki, jotei tämmönen tavalinen ees tajua. En itte kyllä tajua sitä rohkeuttakkaan, mitä tuommonen julkisuus vaatii. Terveisiä ihanalle vaimollesti!

Juhani Penttinen

Hyvää kesää Juha - päivä kerrallaan !

Jukka Mäkinen

Ei muuta kunhan vaan muistat tarjota sen vedonlyönnissä häviämäsi lounaan Brysselissä. Odottelemme tarinalle jatkoa.

Anne Lindell

En voi muuta sanoa, kuin että kiitän koko itseni ja varmasti myös koko kansan puolesta.

Toimituksen poiminnat