Totuudenjulistaja

Waude mikä waimo!

  • Waude mikä waimo!

Hän on kohta kauneimmillaan; 20. tammikuuta Hän täyttää 70 vuotta! Sitä juhlistetaan 18. ja 20. tammikuuta: Ensin Häntä juhlivat Hänen laajat taustajärjestönsä, sitten rakastava perhe!

Hän, tuo rakas vaimoni jo 41 vuoden ajan saa ansiosta SUOMEN VALKOISEN RUUSUN I LUOKAN  MITALIN KULTARISTEIN upeista töistään sairaanhoitajana eri sairaaloissa, sairas- ja vanhainkotisäätiöissä, oivana ja osaavana osastohoitajana Suursuonsairaalan pitkäaikaisosatolla sekä vanhustyön yrittäjänä. Ura on kestänyt vuodesta 1967 alkaen ja jatkuu nykyään 6- päiväisessä vapaaehtoistyössä Herttoniemen, Mellunmäen, Myllypuron Kulosaaren ja Puotilan senioritalojen toimintaryhmien vetäjänä.

Muuta vapaaehtoistyötä Liisa on vetänyt Tuomasmessun kesävastaavana vuodesta 1999. Mittavana toimet vievät Häntä HelsinkiMIssionissa, Suomen Mielenterveysseurassa, näkövammaistyössä ja erityisesti äitinsä  ja tätinsä ( 96 v. ) omaishoitajana! Arvomitalin hakijoille nöyrä kiitos myös minulta!

Eikä tuossa ole likimainkaan kaikki Liisastani! Luottamustehtäviä on riittänyt:

Pakilan sairas- ja vanhainkotisäätiön luottamusmies 1978 - 2006

Suursuon sairaalan työsuojeluvaltuutettu 1988 - 2002

Vartiokylän  ja Herttoniemen seurakuntaneuvostojen jäsen 2002 - 2019 ja Helsingin yhteisen kirkkovaltuuston valtuutettu.

Kauneimman palkinnon vilpittömästä ponnistelustaan heikko-osaisimman ja potilaiden hyvinvoinnin vartijana Liisa sai 1995 Potilasliiton " Potilaan kiitos " - palkinnon!

LIISA, SIINÄ VASTA NAINEN; JOLLA EI OO VERTAA OLLENKAAN! YLPENÄ OJENNAN SILULLE KUKKAKIMPPUNI!

KIITOS SINULLE KESTÄVYYDESTÄSI MINUN SUHTEEN! MISSÄ OLISINKAAN ILMAN SINUA, RAKAS VAIMONI!

Olisiko tällaisesta naisesta viisaasti valvomaan ja ajamaan satamaan kunniallisesti ja oikeudenmukaisesti sote- uudistusta, omaishoitajien oikeuksia, vanhuspalvelulain toteutusta, sairaanhoitohenkilökunnan etuisuuksia ja köyhän asemaa Suomessa? Kysyn vain ja ihmettelen, jos ei olisi! Varsinkin tuntien Hänen sielun sivistyksensä ja loputtoman tarmonsa!

MISSÄ ON TÄLLAISTEN NAISTEN PAIKKA SUOMESSA? MIKSI HEITÄ EI KUULLA? TÄTÄ PERÄÄN MUUN MUASSA 1 500 000 ELÄKELÄISELTÄ! LIITTYKÄÄ YHTEEN JA VALVOKAA ETUJANNE OMIN VALVOJIN, MUUT EI SITÄ TEE!

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ KAIKILLE!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän leskinen kuva
Seppo Leskinen

Kauniita sanoja Juhalta vaimostaan. Minulla ja vaimollani on yhtä pitkä yhteinen taival. Kunnioitan ja rakastan häntä aivan yhtä paljon kuin silloin 1974, kun kohdattiin. Tässä on hyvä muistaa jokaista Suomen naista, te olette se voima, joka meitä miehiä vie eteenpäin. Hyvää itsenäisyyspäivää teille jokaiselle ja jaksakaa, meitä miehiä.

Toimituksen poiminnat