Henkilökohtainen ilmoitus

 

Kansanedustaja Juha Väätäinen, Helsingin vaalipiiristä, ei ole käytettävissä Perussuomalaisten eduskuntavaaliehdokkaana kevään 2015 vaalaissa.

Hän jatkaa vakaata eduskuntatyöskentelyä, erityisesti valtiovarainvaliokunnan asunto – ja ympäristöjaoston puheenjohtajana vaalikauden loppuun.

Väätäinen ei aio jatkossakaan luopua yhteiskunnallisiin asioihin vaikuttamisesta, ei edes politiikasta.

Pääkaupunkiseudulla on edessään seuraavien kymmenen vuoden aikana miljardiluokan haasteet liian vähäisten ja kalliiden asuntojen sekä mittavan korjaus – ja täydennysrakentamisen osalta. Sama koskee suuria liikenne – ja väyläinvestointeja koko maassa.

Suurtyöttömyys ja talouslama Helsingin seudulla ulottaa lonkeronsa koko maahan pahoinvointina. Kaikki tämä huolettaa kansanedustaja Väätäistä, niin liikennejaoston kuin työ – ja elinkeinojaoston jäsenenä. Huoleen on syytä myös sosiaali – ja terveyspalvelujen paremmasta hoidosta. Kun Sote seisoo, eläkeläinen ja köyhä kärsii!  Ratkaisut ja niihin vaikuttaminen eivät ole ainoastaan eduskunnan käsissä. Hyvään tulokseen tarvitaan kuntia, yrityksiä, järjestöjä ja kansalaisia – koko Suomea.

Tulevista ratkaisuistaan kansanedustaja Väätäinen pystyy ja tulee kertomaan tarkemmin aikaisintaan maaliskuun alkupuoliskolla.

Eduskunnassa 11. helmikuuta 2015

Juha Väätäinen

Totuudenjulistaja
Perussuomalaiset Helsinki

www.juhavaatainen.info s-posti; maestro@juhavaatainen.info
Opettaja,taidemaalari. Liikuntaneuvos.
Asun nykyään Espanjassa, asunut täällä yhteensä 15 vuotta alkaen vuodesta 1974.Olen suomalainen, joka niin Suomen, Espanjan kuin EU - lainkin nojalla on verovelvollinen niin Suomeen kuin Espanjaankin. Olen täällä tasavertaisessa asemassa kantaespanjalaisen kanssa. Poikkeuksena etten saa äänestää Espanjan parlamenttivaaleissa, koska en ole maan kansalainen. Muuten kaikki ok! Jopa terveyteni, joka koki kolauksen syöpälöydöksellä helmikuussa 2015.
En puheissani enkä teoissanikaan kiertele,en kaartele, siitä liikanimeni; Julma Juha! Valittiin aikoinaan Euroopan parhaaksi urheilijaksi ja suosituimmaksi suomalaiseksi 1971. Nykyään keskityn maalaustaiteeseen.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu