Totuudenjulistaja

II henkilökohtainen ilmoitus

Likimainkaan kaikki ei käy elämässä niin kuin ihminen haluaisi. Ei minun eikä kenenkään muunkaan kohdalla. Ilmoitukseni 11. helmikuuta etten ole käytettävissä perussuomalaisten Helsingin piirin eduskuntavaaliehdokkaana, nostatti joukon yhteyden - ja kannanottoja. Joukossa oli niin kuin Uuden Suomen sivuillakin eräitä kovin pahansuopia. Se kirjoittajille suotakoon! Meediat muutamaa harvaa poikkeusta lukuunottamatta, tulkitsivat ilmoituksen  siten etten olisi yleensäkään käytettävissä. Eduskuntaryhmäni ilmoitus 19.2. kertoi pitkästä sairaslomastani, joka muuten jatkuu edelleen.

Syyn sairaslomaani tietää vain 3 hoitavaa lääkäriä, perheeni ja puolueeni puheenjohtaja Timo Soini, jolle syyn kerroin välittömästi sairauteni varmistumisen jälkeisenä päivänä 10. helmikuuta. Lupasin palata asiaan terveydentilastani maaliskuun alkupuoliskolla. Se hetki on tänään.

Sairastan okasolunsyöpää, sen esiastetta tai molempia. Se esiintyy ihossa ja sarveiskalvorajoilla. Minun tapauksessani päälaellani laajalle levinneenä. Okasolusyöpä ja sen esiasteet ovat aika puhtaasti auringon UV - säteilyn synnyttämiä. Niitä säteitä paljas kaljuni on saanut pitkähkön urheilu-urani aikana yli sallitun rajan. Monivuotisesta harjoittelustani EM: iin tropiikin auringossa maksan nyt veroa. Myöhäinen hoitoon hakeutuminen heikentää parantumis - parempi kai vielä sanoa toipumisennustetta.

Hoitoni on toiminut jo kuukauden; ensimmäisen viikon aikana kykenin hoitamaan valtiovarainvaliokunnan asunto - ja ympäristöjaoston puheenjohtajana valtion viimeisen lisätalousarvion 18. helmikuuta. Seuraavina viikkoina en ole ollut ulkonäöltänikään lasten katseltava. Hoidosta niin kuin syöpään liittyvillä hoidoilla on ikävät sivuvaikutuksensa, mutta en ryhdy nyt niitä selittelemään.

2 aktiiviviikkoa, 2 palautusta ja niin edelleen ...  päättyy 25. maaliskuuta. Lopulliset ennusteet hoidon tehosta ja tuloksellisuudesta pystytään tekemään kevään kuluessa, mutta ... nykyennuste on hyvä ja sairauteni ei ole tällä tietämin mikään este eduskuntavaaliehdokkuudelleni niin kuin jouduin Timo Soinille kuukausi sitten kertomaan.

Kiitokseni Timolle: tieto sairaudestani ei ole levinnyt hänen suustaan kenellekään. En kaivannut repostelua, voivottelusta puhumattakaan! En kertonut sairaudestani edes Helsingin piirin johdolle heidän kiirehtiessään ilmoitustani ehdokkuudestani.

Tuntui olevan pirunmoinen tunku 10000 ääntä saavia ehdokkaita ja hoppu, joten annoin tilaa kiireisimmille!  No, lopulliset listat jätetään vasta ensi tiistaina. Saas nähdä keitä listoille vielä ilmestyykään!

Sen toki voin kertoa, että piirilläni oli neuvoteltuna puoluesihteerin tukemana vaaliliitto, jolla Väätäisten lukumäärä seuraavassa eduskunnassa ei olisi vähentynyt, ehkä päinvastoin! Sama koskee lukumäärissä myös puoluettani Helsingissä: läpi varmasti 3, todennäköisemmin 4. Itse en osallistunut näihin kahden puolueen välisiin neuvotteluihin, joiden tuloksiin molemmat neuvotteluosapuolet ilmoittivat minulle sitoutuvansa. Yllätys oli melkoinen, kun vanhaan kännykkääni oli ilmestynyt viesti ettei vaaliliittoa tehdäkään. Kuka käski ja mitä?

Oishan tuon voinut kertoa silmätysten ehdokkaillekin tai ainakin eduskunnan sähköpostiini. Eipä piirin PS - johto kertonut mielenmuutoksesta oma - alotteisesti neuvottelujen toiselle osapuolellekaan. Kukin tehköön tuosta omat johtopäätöksensä, myös minä ja perheeni! Totuus kuiten on, että puretun vaaliliiton ääniharava olisi löytynyt muista kuin nykyisen listan nimistä! 

Olen seuraavat 2 viikkoa aktiivihoidon piirissä enkä kommentoi tilanteita julkisuudessa ennen 25. päivää maaliskuuta, jolloin juhlin kaksoslasteni 41. syntymäpäivää.

Siitä on muuten 25 päivää äänestyspäivään. Onnea ehdokkaille!

PS. Mulle tässä taisi käydä hyvin! Jos elää saan, haasteita ja kysyntää riittää. Jos ei lisäaikaa tule, niin mitäs tuosta. Tänään verenpaine 120 / 75, lepopulssi 45 ja päivittäin ohjelmassa 20 kilsaa kuntopyörällä, vauhti 25 - 40 km / h + 50 x vatsa -, selkä - ja käsilihaksilla. Kuoleepahan sitten ainakin hyväkuntoisena! Sitten kun kutsu kuuluu! Nyt uskon hoitoihin ja Luojan lykkyyn! Kevättä itsekullekin! Esko Seppänen, Piippolan Terävä, wir wissen alles uber  EU oder was? Es wird Fruhling!

 

 

 


 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

14Suosittele

14 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (30 kommenttia)

Käyttäjän JukkaWallin kuva
Jukka Wallin

Jaksamista!! Niin itsellesi kuin myös lähimmäisillesi..

Reijo Tossavainen

Luotan siihen, että Juha jaksaa tämänkin taistelun ja saapuu jälleen kerran voittajana maaliin!

Käyttäjän jarilindstrom kuva
Jari Lindström

Toivotan Juhalle ja hänen läheisilleen voimia ja jaksamista!

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Terveys on Luojan käsissä,muut ratkaisut taas sinun käsissäsi, pikaista paranemista jokasuhteessa.

Käyttäjän mikkokangasoja kuva
Mikko Kangasoja

Elämä yllättää haasteilla, joita ei valitsisi, mutta jotka on kannettava. Tsemppiä Juha!

Kari Savinen

Toivotaan kaikkea hyvää ja paranemista, et totisesti ole se joka luovuttaisi ensimmäisenä.
Elämä ei päästä meitä ketään helpolla, yhdellä on yhtä ja toisella toista.

Luoja kantaa kuitenkin meitä kaikkia.

Käyttäjän Punakuono kuva
Petteri Olander

Myös minä toivatan Sinulle kaikkea hyvää.
Me emme varmasti ole yhtämielisiä juurikaan mistään,mutta emme sen anneta haitata

Käyttäjän amgs kuva

En tunne sinua. Miten tuntisikaan muuten kuin median kautta. Tässä vain ihminen toiselle toivoo voimia, paranemista ja kaikkea hyvää!

Käyttäjän johannasirenkaplas kuva
Johanna Sirén-Kaplas

Tässä on hyvä kirja luettavaksi:

http://www.antikvaari.fi/naytatuote.asp?id=1164542

Paavo Hiltunen, Sulkasato. Kirja kertoo voitokkaasta taistelusta syöpää vastaan sekä juuri tuosta uskosta "Luojan lykkyyn", jonka itsekin mainitset.

Voimia ja siunausta!

Matias Koskelin

Katsoin pentuna juoksusi.
Jos tahdolla, ja meiningillä on merkitystä, voitat tämänkin.

Käyttäjän Juniper kuva
Eva Söderholm

Kyllä Juha selviää. Ihan varmasti.
Tsemppiä ja pikaista paranemista!

Käyttäjän hberglund kuva
Hans Berglund

Julma-Juha, suomalainen ikoni. Alles bestens.

Mika Samuel Kiekkijev

Historiaa tehtiin eilen, sitä et enää saa takaisin, tulevaisuus on huomenna, sitä et koskaan tavoita, elä nyt ja tässä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Okasolusyöpä on ihosyöpä, joka ei esiinny " sarveiskalvorajoilla", kuten blogisti harhaanjohtavasti kirjoittaa vaan iholla ja limakalvojen reunamilla.

Sarveiskalvo sijaitsee silmässä.

Itse olisin erittäin varovainen lähtiessäni julkisuuden henkilönä kertomaan omasta mahdollisesta sairastumisestani ja hoidoistani ja pyytäisin lääkäriäni laatimaan asiallisen ja totuudenmukaisen raportin tilanteestani väärinkäsitysten välttämiseksi.

Julma-Juhalle terveyttä ja kaikkea hyvää !

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Pekka, poliitikon elämänkin on oltava lasitalonkaltainen, läpinäkyvä.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Siksi kai se niin usein saakin säröjä.

Käyttäjän SepSaa kuva
Seppo Saari

Toipumista.
Näin Sinut ensimmäisen kerran 1971 Helsingin EM-kisoissa tositoimissa. Se ei ole päässyt unohtumaan.

Käyttäjän Totuudenjulistaja kuva
Juha Väätäinen

Pekka Toivonen se tuntuu tietävän jopa sairauteni paremmin kuin itse potilas vihjaamalla minut valehtelijaksi termein limakalvolla tai sarveiskalvolla! Tulisit piru itse katsomaan missä kunnossa silmäkulmani tai silmäni kalvot tai rupinen naamani ovat lääkityksen ja hoidon eri vaiheissa. Olen ollut julkisuudessa kohta 60 vuotta ja enkä sitä kaipaa, mutta tämän tiedon sairaudestani olin velvollinen antamaan tuhansille äänestäjilleni, lukuisille ystävilleni ja minua kannustaneille kansalaisille yli Suomen. Muuten juku Pekka olisi vääntänyt tilastani " Myyvän Jutun " vääristelyin tiedon. Kokemusta siitäkin minulla on ihan riittämiin!

Kiitos ihmiset tuestanne ja mukanaolostanne viimeisten 50 vuoden ajalta. Ja Pekalle! Lue okasolusyövän hoidon seurannaisvaikutuksista, niin ymmärrät myös ärsyyntyneen kommenttini! Elämä ei ole ihan kivaa näillä hoidoilla. Ja tämä on nyt ainut ulostulo tällä erää sairaudestani.
Hyvää sunnuntaita myös Pekalle, tuolle Julkisuuden Taitajalle, Totuuden Toteemipaalulle. Sinuna olisin varovainen, ettet vain joutuisi julkisuuteen väärin perustein! Varsinkaan itse politiikassa, joissa saat kynsillesi vaikka et haluaisi! Yksi pieni erhe peittää kaiken suurenkin hyvyyden alleen ja tahtoo tuhota Sinut! Sellaisia ihmiset vain ovat; aina oikeassa toisten suhteen vaikkeivat asiasta juuri mitään tiedäkään!

PS. Julkisuus pysyy joissakin meistä kuolemankin jälkeen vaikkei ao. henkilö itse tiedotteita olekaan laatimassa.

Käyttäjän Pekka Toivonen kuva
Pekka Toivonen

Julma-Juha,

Hyvä, että tarkensit nimenomaan tautisi hoidon ja siihen käytetyn lääkityksen aiheuttaneen sinulle nuo kuvaamasi vaivat silmässäsi. Tätä juuri tarkoitin näiden lääketieteellisten yksityiskohtien esiintuomisella. Väärinkäsitykset syntyvät viimeistään epämääräisestä tiedottamisesta.

Valehtelijaksi en sinua todellakaan ole ollut leimaamassa. Pyydän anteeksi, jos näin tulkitsit kommenttini.
Okasolusyöpä on Suomessa yleistymässä ja siihen liittyvä oikea informaatio on mielestäni aina paikallaan.

Paranemista ja kaikkea hyvää !

Käyttäjän RolfFredSormo kuva
Rolf Sormo

Zemppiä Juha, omakohtaisen syöpäleikkauksen läpikäyneenä tunnen kovasti sympatiaa ja toivon onnistuneita hoitoja.

Hemmo Utti

Sinulla on hienoja tukijoita Juha!

Minä haluan myös olla tukemassa ja toivottamassa täydellistä paranemista.

Rukoilen kaikkea hyvää elämääsi!

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

Jaksamisia myös täältä ja pikaista paranemista!

Käyttäjän Pajari kuva
Pajari Räsänen

Toivotan voimaa ja kestävyyttä tähänkin taistoon.

Toimituksen poiminnat