Totuudenjulistaja

Valtaan varmalla, syliväljyydellään 44 - 56 edustajalla!

  • Valtaan varmalla, syliväljyydellään 44 - 56 edustajalla!

Edessämme ovat ensi sunnuntaina eduskuntavaalit. Niiden tulokset paljastavat kansalaisten tahdon; huutavan tarpeen muutokseen koko suomalaisessa yhteiskunnassa, sen päättäjien tekemisissä, päätöksissä ja niiden vaikutuksista ihmisten arkeen. Mikään ei ole niin varma kuin muutos! Nyt on vain kysymys, oletko Sinä mukana tekemässä tätä muutosta vai annatko joidenkin muiden tehdä sen ajatustesi vastaisesti!

Pitävät vaaliennusteet kertovat jo tulevasta vallanvaihdoksesta. Panen oman korteni kekoon. Enkä usko paljon erehtyväni. Kyllä kansa tietää ja minä tunnen suomalaisen mielen. Siinä kuin Sinäkin! Numerot menevät nyt näin: 50 + 37 + 35 + 34 ja 16 + 14 + 9 + 5 + 0 eli suuret 156 ja pienemmät 44 = 200! Vai mitä? Tuttavallisesti kepu, persut, demarit, kokkarit ja vasurit, vihreet, rkp, kd, m11. Annetaan niin kepun kuin vasureiden olla asetelmassani aluksi näin, mutta muille yhteisistä syistä merkinnät suurille + - 2 ja pienille + - 1.

Tällöin oletan sylivälin muutoksen johtavan keulilla kepulle 50 + - 6 eli 44 - 56! Käy noin tai näin, niin keskustalle kotiin ja valtaan päin! No totuus lienee lievempi. Pikkiriikkinen alkuperäiseen arviooni! Ei ps putoa 35:een, ei sdp 33:een eikä kok 32: een, vaan näin:  kepu 51, ps 36, sdp 35, kok 34, mutta aina vain 156 yhteensä. Näin peli olisi selvä, vaikka tiukassa  noiden kolmen veturin jälkeisten vaunujen istumapaikat ovat; pelko on eräiden persauksissa! Onhan siellä haarukkaa ps 39 - 35, sdp 37 - 33 ja kok 36 - 32, hih hih!

Eikä pientenkään kohdalla vasemisto kasva 19 paikkaan, vaan heidän ja vihreiden kesken voin tulla tasajako 15 + 15 eikä rkp ja kd nouse seuraavaan hallitukseen sen paremmin kuin vas / vihr - ryhmätkään! Laulukuoroon eli oppositioon lentää myös kokoomus! Siellä he riikkuvat suurinpana, yhteisedustajakaartilla 78.

Hallitus nousee kepun, persujen ja demarien vahvalla 122 edustajan voimalla siihen tehtävään ja ratkaisujen toteutukseen, mikä jäi nyt lopullisesti sammuvalta hallitukselta tekemättä! EIPÄ KÄY KATEEKSI, mutta toivottavasti saadaan äänillemme katetta!

En lähde ketään neuvomaan, mutta itse äänestän aina ennen muuta henkilöä!  Itähelsinkiläisinä ja henkilöt hyvin tuntevina äänet meiltä päin menevät numeroille 170 / 160. Toinen heistä on jo eduskunnassa, myös Helsingin kaupunginhallituksessa, osaa asiansa hyvin, on rehellinen, ei niuhottaja ja elämänkokemusta on laajalti yli Euroopan tavallisten ihmisten ja päättäjien tasolta. Kv - poliisina hallitsee muitakin kieliä kuin vain stadia. Toinen suosikeistani on sukupolvea nuorempi, mutta jo puolueensa Helsingin piirin pj, oikeustieteilijä ja kauppatieteiden maisteri, myös kaupungin valtuuustoossa moniin asumiskysymyksiin perehtynyt tiukka ja ihmisiä kuunteleva mies. Toinen tulee Kontulasta, toinen Vuosaaresta. Idästä valo! Tarkista miehet ehdokassivuilta! Kannattaa myös kannattaa!

En minä kahta äänestä, mutta onhan mulla itsenäisesti äänestävä vaimo; kuuntelen Häntä ja jaamme näkemyksiämme rakentavalla keskustelulla!

Haluan näin kiittää myös siitä luottamuksesta, jolla sain toimia kansanedustajana kuluneen 4 - vuotiskauden.

Samalla kiitän osakseni tulleesta huolenpidosta ja mukanaelämisestä syöpähoitojeni aikana! Olette ihmeellisiä samaistuessanne sairauteni tuomaan tuskaan! Sydämellinen kiitos! Hoidot ovat tältä erää ohi. Olen erittäin hyväkuntoinen, toimintatarmoinen ja monien uusien suunnitelmien syöväreissä. Tähän syövän lajiin kuollaan harvahkosti, tokko minäkään!

Haasteita riittää niin politiikassa, taiteessa, bisneksessä kuin perheen ihanassa sylissäkin. Tulevat kuukaudet näyttävät mihin Julma tarmonsa puskee!  Käytettävissä, tarjouksia elämä! Täältä tullaan ja täysillä niin kuin aiemminkin!

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

3Suosittele

3 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Pidän Perussuomalaisille vaalivoittona 30 paikan saavuttamista, siihenmalliin on järjestösihteerien valtaosa työmies Putkosen johdolla järjestöaktiiveja puhdistanut.
Merisalon blokia ei voinut kommentoida,olisin ennustanut Juhantalon nousua oikeusministeriksi, koska kokemustan on molemmilta puolilta.

Toimituksen poiminnat