Totuudenjulistaja

Vapun vallaton visa!

 

1. Kuka Hän on? Perussuomalainen poliittinen seilailija luokassaan Väyrysen veroinen! Ei tiedä: haluaako tuonne vai tänne / missä saisi parhaat fyrkat / asemat / millä ratkaisulla tulisi helpoimmin valituksi 2019 uudelleen ja mihin?

2. Kuka myy vastikkeena vallasta nahkansa, omat periaatteensa, puolueohjelman ja äänestäjänsä? Onko hän S1, S2 vai S3? Kuka heistä eniten diggaa oikealle, kuka vasemmalle, kaikki tietysti keskelle? R puhuu vain Slovakiaan!

3. Kumman PerusS lopulta valitsee? Valtiovarainministerin, eduskunnan puhemiehen paikan vai ajautuuko peräti oppositioon junioreidensa vääntämänä? Panostaako TS itseensä, tulevaisuuteensa vai puolueen jatkoon?

4 Ken on maassa lopulta kaunehin eli eduskunnan lopullinen puhemies? Muhoksen mimmi vai pikku neiti porvoolainen? Toinen osaa, toinen luulee osaavansa! Toinen tuo persuille uusia naisäänestäjiä, toinen vie loputkin!

5. Milloin tulevan pääministerin ura päättyy ja kuka siitä päättää? Hän Itse / puolueensa johtajat / joku muu?

6. Keistä keskustan ministerit? Juha, Juha, Matti & Anne, Anne, arvottu? Vai  Juha, Antti, Antti & Annika, Anu, arvottu? Vai  Juha, Olli, Paavo & pari Villiä Vaimoketta eri puolilta maata?

7. Millä kokoonpanolla Suomi kuntoon? Kalle, Ville, Aleksi, Timo & Juha = 149 paikkaa: Kempeleen kingin riski tiimi! Aleksi, Timo & Juha = 124 paikkaa: köyhät kyykkyyn, firmat voittoon, melleät miehet keulaan? Antti, Timo & Juha = 121 paikkaa: Ässät ovat sopineet jo keskenään, vapun tienoissa pelataan vain sirkusta?

Tärkeintä ei ministereiden elämässä ole etiikka, vaan se, että sen nimissä voi pelata ihmisten elämällä! Vai näinkö väärin ministereiden toimet menneiden neljän eduskuntavuoteni aikana? Hyvää ja hilpeää vappua! 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (4 kommenttia)

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Uudet työt, pakassa oli yksi kirkkomies .

Seppo Hildén

Noinko paljon PS:n vaaliehdokkuuden epääminen luonnolle otti?

Petteri Rantanen

Teuvo Hakkarainen on tuonut maahamme enemmän ulkomaanvaluuttaa kuin Punavuoren punaviininjuojat. Samoin Juha Väätäinen on rahoittanut Perussuomalaisten helsingin piirin ja erään sen jäsenyhdistyksen toimintaa omilla rahoillaan samaan aikaan, kun puolueelta rahaa on riittänyt pääasiassa säätiöitäväksi "pahan päivän varalle".

Oli kansa mitä mieltä tahansa Juhan kommenteista, hän lienee oikeutettu niihin senkin vuoksi, että on raottanut omaa lompakkoaan myös yhteiseksi hyväksi.

On paljon näkijöitä ja kokijoita, mutta omistaan antavia tekijöitä on vähemmän.

Käyttäjän miesenergiaa kuva
Mikki Nieminen

Kateus on kalvava tauti, sekin.

Toimituksen poiminnat