Totuudenjulistaja

Itsensäpaljastaja, itkijäeukko ja itsekuri

Mulla on puolivuotisjuhlat. Maanantaina tuli kuluneeksi 6 kuukautta syöpälöydöksestäni. Olin tuolloin kovan valinnan edessä; ensin eduskuntavaalit ja hoidot alkaisivat niiden jälkeen toukokuussa tai hoidot heti ja poliitikonura saa jäädä! Hoitojen rankkuus estäisi esiintymiset vaalikiertueella. Hoitojen lykkäys ei ehken pahentaisi tilaani. Valitsin välittömät hoidot. Ratkaisu oli oikea, vaikka monet harmittelivat puolueeni juhlakokouksessa Turussa minun menettäneen ratkaisullani jopa eduskunnan puhemiehen tai ministerin paikan.

Ja kissanviikset! Kaikkihan olisi toki ollut mahdollista, mutta ja iso MUTTA! Ystävät hyvät, minähän voitin takaisin terveyteni ja taatusti yhtä tärkeän: vapauteni olla oma itseni Soinista ja kumppaneista piittaamatta. Voitin loppuelämäni vapaana ihmisenä omine suruineni ja iloineni; aikaa toteuttaa kesken jääneitä asioita perheeni, läheisteni ja jopa tuon puolueen, Perussuomalaisten hyväksi omaamillani voimilla. Sain takaisin omimman minäni, Juha Väätäisen ja tasapainon hänen kanssaan! Ei tätä tilaa järkevä ihminen ikuna vaihtaisi eduskunnan puhemiehen rooliin!  Sitä paitsi eduskunnallahan on oiva puhemies! Ministereiden oivallisuudesta en nyt olisi niinkään varma!

Sain luvan aloittaa lääkityksistä ja hoidoista vapaan elämän todellisuudessa vasta heinäkuun alussa ja sen olen totisesti tehnytkin. Lenkki päivisin, ruokavalio,espanjan jatko - opiskelua ja maalaamista.

Itsekuri ja itsekunnioitus antaa puhtia ja ryhtiä, jotka olivat rapistuneet viimeisenä kansaedustajavuotenani. Vedin ensi lenkit kävellen 6 kilsaa aikaan 50 minuuttia ja vaikeeta oli, nyt se menee nautinnolla 30 minuuttiin ja kymppi selvästi alle tunnin. Juostukin on! Painoni on pudonnut 6 viikossa 9 kiloa ilman tuskaa ja jaksan maalata päivät pitkät. Uusia tauluja, kooltaan aina 80 x 100 cm tai jopa 80 x 400 cm on syntynyt 10 kappaletta. Koli / Pielinen. 

Jos tämä tuntuu kehumiselta, tuntukoon! Todellisuudessa olen kiitollinen Luojalle sairaudesta, joka ohjasi minut irti puoluepolitiikan harmittavista kiemuroista. Politiikka ei ei ole " ihan rehellisten touhua ", jossa tulos tai tarkoitukset olisi mitattavissa ja nähtävissä kuin kestävyysjuoksussa metrein ja sekunnein! Pelinpolitiikka, kähminnän käräjät ja pienen piirin " sisäleikit "!  EI KYLLÄINEN TIEDÄ ( tai muista ) MITEN NÄLKÄINEN KÄRSII!

Tuosta aasinsilta Perussuomalaiseen puolueeseen! Persuilla on nyt sitten oma itsensäpaljastaja Timo Soinissa ja itkijäeukko Sampo Terhossa! Kuin niin? Soini paljasti Kreikka III hyväksynnän yhteydessä olleensa todellisuudessa jo pitkähkön ajan  ( ainako? ) tukipakettien syytettävä ( hyväksyjä ), vaikka on kaikkissa käymissään vaaleissa saanut voiton yksinomaan niiden jyrkällä vastuksella!  Kuka on pettänyt ja ketä? Äänestäjäkö vai Timo Soini? Seli, seli vihervasemmiston tulosta tekemään myönteiset Kreikkapäätökset! Timo Soini halusi ITSE tehdä tämän viimeisenkin " paskapäätöksen ", josta hällä on  katkera pala kurkussaan samoin kuin häntä harmitti ITSE tekemänsä ETYJ - kokouksen Venäjän duuman puhemiehen boikottipäätös.

Luojan kiitos ettei elämäni ole noin surkeaa! Mutta palansa ja harminsa kullakin! Timohan ei ole eikä tule olemaan hallituksen rintamakarkuri, mutta rintamakarkuruutta perussuomaisten puolueohjalmasta, hallitusohjelmasta ja äänestäjille annetuista lupauksista useat näkevät herra puoluejohtajan ja ulkoministerin ulostuloissa ja toimissa. Raikaisuillaan miehen on varmasti maireampaa istua rakastamansa EU:n eurooppa - ja ulkoministerkokouksissa. Kuka maksaa herra ministeri? Omin aiempiens sanojenne mukaan: suomalainen vähäosainen veronmaksaja! Kyllä kansa tietää nyt ETTEI SE SAANUT MITÄ TILASI!

Sitten tämä itkijäeukko: perussuomaisten eduskuntaryhmänpj. Sampo Terho! Hän hyväksyi Kreikka päätöksen suuressa valiokunnassa kuulema " hammasta purren ja verta itkien ".  Sama mies, joka tultuaan aiemmin valituksi mahtavalla vaalikampanjalla eu - parlamenttiin, ilmoittikin heti miten, että vitsi, vitsi enhän minä sinne tosissaan, tahdon eduskuntaan eduskuntaryhmän piiskuriksi. Hame päälle poika! Ämmähän Sinä olet! Pari vuotta sitten olit Putkosen kanssa vaatimassa yleisen ALV:n korottamista 2,5 prosentilla. Vaivautusit joskus kuuntelemaan köyhää ja kärsivää lähimmäistäsi vai onko hän sinulle vain nokkava Brysselin virkamies? Köyhä pieree verta ja puree hammasta yrittäessään selvitä laskuistaan kiinni leivänsyrjään. Turhaan sinä kyynelehdit itseäsi ja tekemiäsi äänestyspäätöksiä. Eivät ne sinua kosketa!

Mitä? Minäkö ilkeä tai pahansuopa! Ei kuin Julma Juha! Niin itselleen kuin poliitikoillekin. Pidän edelleen Timo Soinia maamme ylivoimaisinpana puoluejohtajana, terävänä ja vieläkin kehityskelpoisena. Kunhan ensin Eurooppa opettaa ... nöyräksi! Ainesta miehessä on, jos vain harha - askelistaan tokenee. Todelliset ystävät eivät ole niitä, jotka aseman mentyä katoavat kuin tuhka tuuleen, vaan ne, jotka jäävät menestyksen mentyä. Ja anteeksiantavat aina iloon, rauhaan ja vapauteen asti! Ympärilleen ei kannata kerätä vain sokeita opaskoiria, jotka eivät uskalla oikaista erehtynyttä! Ne odottavat makupaloja, muttei niistä ole tiukan paikan tullen muuta kuin selkäänpuukottamaan. Minä tunnen toisellaisen Timo Soinin kuin tämä nykyinen, joka kuljettaa suruun, levottomuuteen ja kahleisiin. Tunnen tuon toisen Timon ja uskon Häneen. Lupaus, lunastus ja vapautus! Luojan kiitos! 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (5 kommenttia)

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Nyt veti muuten Julma-Juha kuin Helsingissä pari viimeistä kierrosta. Oli ensimmäisiä lapsuus muistoja ja ihmettelin kun aikuiset huutaa

Hienoa että veri kiertää taas!

Mutta Juha, nyt unohdat Soinin ja alat ottamaan selvää mikä mies on Hirvimäki. On mullakin toi Timo Soini tarinan virrassa mukana. Hyvässä ja pahassa niin kuin sulla - ole hyvä!

ps. Eikä se tähän jää...

http://petrihirvimki.puheenvuoro.uusisuomi.fi/2001...

Käyttäjän allsynergy kuva
Rami Ovaskainen

Perjantai.. ja omat koirat purevat puoluetta, vaikka hyvää varmasti tarkoittaenkin. Wanha Sprengtporten viittaus tuo "omat koirat purivat", jota mm. isäukko käytti monessakin tilanteessa.

Kannattaa harkita pitääkö bloggausta ylhäällä vai ei. Saahan nuo deletoitua, kun vain klikkailee. Melko räväkkää kuvausta.... Pahoin pelkään että omilta tulee suurimmat murheet meinaan niskaan jatkossa. Kritiikkiä ei aina katsella hyvällä. Toivottavasti olen väärässä. Mutta pisteet rehellisestä avautumisesta kuitenkin ja varmasti olet selvinnyt pahemmastakin. Kaikkea hyvää elämään, aidosti.

Käyttäjän vilenin kuva
Aimo Remes

Kritiikkiä ei sen kohde koskaan katsele hyvällä, ei kuningas Daavidkaan ilahtunut profeetta Naatanista.

Käyttäjän ilmari kuva
Ilmari Schepel

Näin ulkopuolisena sanoisin, että Sampo Terho on fiksuimpia perussuomalaisia Jussi Niinistön lisäksi.

Julma-Juhankin kannattaa pohtia suomalaista kansanviisautta: "Se, mitä Pekka kertoo Paavosta, kertoo sittenkin enemmän Pekasta kuin Paavosta.."

Käyttäjän PetriHirvimki kuva
Petri Hirvimäki

Mutta poijaat - pisteet Juhalle tästä lähtee. Ei taida olla mitään menetettävää rehellisyydestä -

Meillä olisi maa kunnossa jos meillä olisi päättäjiä jotka olisivat rehellisiä vaikka olisi jotain menetettävää... Kun tuollaista porukkaa on tarpeeksi he myös alkavat pysyä vallassa rehellisinä omina itsenään.

Minkä tahansa valtapuolueen ongelma tässä maassa on lähtökohtaisesti innovointikyvyn täydellinen puute KOKONAISUUTTA ajatellen

Meillä on mahdollista kehittää jotain aivan uutta.

Mutta siihen tarvitaan muitakin kuin Hirvimäki.

Toimituksen poiminnat