Totuudenjulistaja

EU - vaalissa PerusS:lle lisäpaikat RKP:lta ja KD:lta!

  • Vain työtäpelkäämättömille!
    Vain työtäpelkäämättömille!

Vanha kolumni jäi julkaisematta aikoinaan, joten teen sen nyt pienenä ennakkona kohta tulevien toukokuun EU -vaalien kirpeäksi mausteeksi väitteellä:

PERUSSUOMALAISILLE 3 MEPPIÄ HELSINGISTÄ TOUKOKUUN VAALEISSA!   

Alla ensin vanha kirjpoitukseni vuodelta 2011:                                                   

Helsingin Sanomat julkaisi lauantaina 2. huhtikuuta 2011 koko sivun jutun tulevista eduskuntavaaleista Helsingin vaalipiirin osalta otsikolla " Perussuomalaisille tulossa kaksi paikkaa". Haluan tässä hieman valaista jutun sisältöä ja väittää, että otsikko vaalien jälkeen muuttuu näin " Perussuomalaiset kaappasi Helsingissä kolme paikkaa ".

Mihinkö perustan ennusteeni? Numeroihin yksinkertaisesti! Otan lähtökohdaksi edellisten 2007:n vaalit: äänestäneitä 315000 ja laskelma lähtee tästä. Laskelma tuo TNS - tutkimuksella PerusS:lle 11,6 % ja ääniä 36540 ja siten kolmannelle ehdokkaalle 12180 äänen potin. Kokoomus saisi 27,6 % , 86940 ääntä, joista 8. jonossa saa 10867, jolla on pihalla kuin entinen aviomies. Listan 7. saa vain 12420 ääntä eli himpun enemmän kuin PerusS:n 3. Eli on hyvin lähellä hänkin joutua pihalle!

SDP:N luvut jäävät 17,5 ja 55125 ääneen. Sillä ei irtoa kuin 4 paikkaa, sillä 5. listalla saa vain 11025.

Vihreillä lukemat ovat 19,7 % ja 62055 ääntä, josta 5. saa 12411 ääntä. Hänkin on hilkulla pudota!

Jos Hesarin lukemiin tulee Perussuomalaisille lisää 756 ääntä ja muut puolueet jäävät entisiin niin pihalle lentää kustakin  Helsingin vanhasta valtiaasta  yksi tai ehkä kokoomukselta 2 ja demareilta 1.

Uskallan ehdottaa epäilijöille PERUSVETOA siitä,että voittajaksi osoittautuu kisassa vain Perussuomalaiset eli kolme kansanedustajaa Arkadian mäelle! Ota haaste vastaan lounaan panoksella!

Näin siis rohkenin väittää 2011 huhtikuussa ja ...

... kaikki tietävät tuloksen: eduskunnassa Perusmiehiä Helsingistä Halla-aho, Packalen ja Väätäinen! Hesarin otsikko oli ohjailevaa kuten niin usein tapahtuu Perussuomalaisten osalta ko. lehdessä!

Entäs ensi toukokuun vaalien tulos? Hesari vouhottaa: persuille 2 paikkaa EU - vaalissa! Nyt koko Suomi vaalipiirinä ja Helsingistä 4 ehdokasta. Väitän, että Helsingistä Brysseliin lähtee 3 PerusMeppiä! Siitä pitävät huolen muutkin kuin helsinkiläiset!

Ketkä ovat armoitettuja vai... olenko väärässä? 1, 2 vai 3 ja kuka tai keitä he ovat? Tarjoan vetoa! Lounas Brysselissä! Ennustukseni 3 Meppiä! Se ei pelää, joka pelkää! Nyt omalla nimellä vedonlyöntiin! Rohkene!!

Häveliäisyys - syistä jätän nimet pois, mutta katso jutun vaalikuvaa. Siinä pieni vihje!

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

0Suosittele

Kukaan ei vielä ole suositellut tätä kirjoitusta.

Toimituksen poiminnat