*

Totuudenjulistaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Elintasopakolainen

Turvapaikkaturismi – Sopimuksiin halutaan muutoksia

Oli kiva lukea, että vihdoinkin on hallituksessakin herätään ymmärtämään asioiden vakavuus turvapaikkaturismin osalta. Toisaalta ei ne suuret sanat suuta halkaise. Vaikka hallitus esittääkin ihan järkeviä linjauksia tuleviin neuvotteluihin EU:ssa, niin pelkään pahoin että Suomalaiset ministerit ovat täysiä lapamatoja ja saamattomia nyhveröitä ja nielevät sen mitä heille syötetään matoineen ja koukkuineen.

Kuka pakenee mitäkin

Tapasin tässä sattumalta ennestään tutun maahanmuuttajan, joka on pitkään asunut Suomessa ja elättänyt itsensä omalla raskaalla työllään. Nainen toimii sosiaalialalla. Hän pakeni epävakaita ja vaarallisia oloja muslimimaasta Aasiassa. Hän oli löytänyt pitkään etsimänsä miesystävän ja ollut tämän kanssa jonkin aikaa kuten nuoripari, vaikka he ovat 40-vuotiaita. Nyt hän kertoi miesystävästään, joka oli tullut Suomeen samasta muslimimaasta kuin hän itse. Nainen oli yrittänyt tavoitella omassa asunnossa asuvaa miestä onnistumatta tässä.

Lapsi ei ole peruste saada oleskelulupaa!

Lapsi ei ole peruste saada oleskelulupaa!

 

Afganistanissa asuu 31 miljoonaa ihmistä, siellä on isiä, äitejä, raskaana olevia ja lapsia, miten nämä on sen erilaisia kuin sinne palautettavat? Jos on saanut lainvoimaisen kielteisen päätöksen, niin Suomeen ei voi jää, vaan palautettava kotimaahan. Suomi velkaantuu jo nyt ja viime vuonna meni yli miljardi maahantulijoihin. Meidän on ajateltava hyvinvointivaltiotamme, se ei kestä maahantulijoita.

Tanskalaiset suojelevat hyvinvointivaltiotaan

Uutisointi kertoo Tanskan kiristävän pakolaispolitiikkaansa |1 – nyt halutaan varata mahdollisuus käännytykseen heti rajalta, eikä Tanska ota toistaiseksi edes kiintiöpakolaisia – Yle Aamu - TV 23.syyskuuta 2016.

[ … Suomessa Erkki mietiskeli miksi ruotsalaiset auliisti ohjasivat maahansa tulleita lähinnä Lähi-idän pakolaisia Haaparantaan ja sieltä rajan yli Suomen Tornioon. Erkki pohti, että ruotsalaiset tuumivat, että Suomenkin on otettava osuutensa, olihan Suomi ikään kuin Ruotsin selän takana itäisessä periferiassa

Saako mistään kieltäytyä kun kyse on laittomista maassaolijoista ?

EU-tuomioistuin antoi marraskuussa 2014 päätöksen, jonka mukaan Saksan ei tarvitse maksaa   sosiaalitukea EU:n sisältä tuleville maahanmuuttajille, jotka eivät ole taloudellisesti aktiivisia, eli eivät hae töitä. Päätös pätee laajemmin EU-kansalaisiin, jotka eivät voi tuomioistuimen päätöksen mukaan mennä toiseen maahan ”vain” saadakseen sosiaalitukia. Tapauksessa oli myös katsottu, että hakija ja hänen poikansa eivät olleet oikeutettuja oleskeluoikeuteen Saksassa, joten he eivät voi vedota asiassa syrjimättömyyslakeihin tai sosiaaliturvajärjestelmään.

Valehtelu on vakava syy evätä turvapaikka

Kuten jo aiemmin on todettu, Suomi on Satumaa jonne tullessaan saa kertoa miltei mitä satuja huvittaa. Tuorein tapaus koskee kolmeakymmentä alle 18-vuotiaaksi ilmoittautunutta turvapaikanhakijaa, jotka on havaittu täysi-ikäiseksi.

Nigerialainen huijaus mahdollista vain Suomessa

Tovi sitten luin Hesarista artikkelin päivähoito-oikeuden rajaamisesta joka mielestäni on aivan oikein.

Jos vanhempi tai vanhemmat ovat kotona siellä on myös lapsen paikka, kuka on lapselle parempi kasvattaja kuin omat vanhemmat ?

Keskustelu asian tiimoilta on yhtä vinksahtanutta kuin sokeiden suvakkien argumentointi maahanmuuttoasioissa.

Kerronta antaa ymmärtää että kotona kasvatetut lapset kasvaisivat vinoon ja pieleen, vain ”varhaiskasvatetusta” lapsesta tulee normaali.

Mistä pakolaiskriisissä oikeasti on kyse

Tällä hetkellä Suomessa ja koko Euroopassa laajalti ihmetellään pakolaiskriisin syitä ja syntyä ja mitä sille oikein pitäisi tehdä. Ensinnäkin on sanottava, että sana "pakolainen" on jokseenkin väärä puhuttaessa siitä joukosta, joka Eurooppaan on virrannut. Olisi parempi puhua parempaa elistasoa hakevista ja kansainvaellukseen osallistuvista ihmisistä.

Elintasopakolainen ?

17.1.2016 Iltasanomat julkaisi artikkelin syyrialaisesta Shamista ja hänen perheestään, jotka olivat saapuneet Libanonista pakolaisena Suomeen vuoden 2014 lopussa.

Suomeen tuloa edeltäneitä tapahtumia ja pakolaisuuden syitä oli artikkelissa kartoitettu kertomalla yhteenvedonomaisesti, että:

Sham on 25-vuotias syyrialainen maahanmuuttaja. Kolme vuotta sitten Sham perheineen pakeni veristä sisällissotaa Homsista Libanoniin, jossa Sham perheineen asui vuokralla ja raatoi “niska limassa” töitä kaksi vuotta.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä