Totuudenjulistaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Nerous

Ovatko poliitikot neroja?

Kukaan ei enää nykypäivänä kiistä, etteikö Vincent Van Gogh olisi nero, mutta eläessään tätä taiteilijaa ei juuri arvostettu. Hän sai myytyä vain yhden ainoan taulun, ja senkin vain siksi, koska hänen veljensä taivutteli kaverinsa ostamaan Vincentiltä maalauksen.

Einstein ja da Vinci - nerokasta!

Kun puhutaan neroista, niin pitäisi huomioida että nerojen todellisen arvon näemme vasta vuosikymmenten päästä heidän älyllisistä ponnisteluistaan ja älyn väläyksistä.

Oikea suomalainen nero Minna Canth!

Minna Canth oli aikalaisiaan edellä oleva hyvin rohkea nainen tasa-arvoajatuksin 1800-luvun Suomessa. Hän eli Suomessa vuosina 1844-1897 ja Canth oli syntynyt muuten Tampereella 19.3.1844! 

Yhteiskuntakulttuurissa näemme vielä tässäkin ajassa, että naisten täysi tasa-arvo miehiin nähden on yhä monille täyttä utopiaa. Jopa naisten keskuudessa esiintyy ajattelua, että naisten pitää alistua miesten palvelijoiksi. En ymmärrä naisia jotka eivät ymmärrä omaa parastaan. 

Nerous ja linkki siihen?

Mieli rakentuu eri aivotoiminnoista, josta seuraa tietyillä aivoilla korostunut itsetietoisuuden taso ja tässä voi olla linkki nerouteen. Itsetietoisuudella tarkoitan ihmisen suhdetta vallitsevaan elinympäristöön.

Nerojen lista ulkomuistista

Lahjakkuusluetteloni ulkomuistista:

Aristoteles - Suuri ajattelija.
Sokrates - Suurempi ajattelija.
Platon - Suuri kirjoittaja.
Kungfutse - Suuri filosofi.
Siddartha Gautama - Suuri filosofi.
Jeesus Nasaretilainen - Suurin moraaliopettaja.
Pythagoras - Suuri hypotenuusa. ;)
Arkhimedes - Suuri jäävuori ja paljon on peitossa? ;)
Kopernikus - Aurinkokeskeinen maailma.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä