Totuudenjulistaja

Kaikki blogit puheenaiheesta Päivän politiikka

Itsensäpaljastaja, itkijäeukko ja itsekuri

Mulla on puolivuotisjuhlat. Maanantaina tuli kuluneeksi 6 kuukautta syöpälöydöksestäni. Olin tuolloin kovan valinnan edessä; ensin eduskuntavaalit ja hoidot alkaisivat niiden jälkeen toukokuussa tai hoidot heti ja poliitikonura saa jäädä! Hoitojen rankkuus estäisi esiintymiset vaalikiertueella. Hoitojen lykkäys ei ehken pahentaisi tilaani. Valitsin välittömät hoidot. Ratkaisu oli oikea, vaikka monet harmittelivat puolueeni juhlakokouksessa Turussa minun menettäneen ratkaisullani jopa eduskunnan puhemiehen tai ministerin paikan.

Sönkkötönkkö politiikkaa

Taitaa mennä varovaiseksi vaalien lähesytessä koko poliittinen eliitti, kun tänäänkin oli vain tuota sönkkötönkkö Niinistöä tarjolla.

Harvemmin presidentin esiintyminen on noin tyhjänpäiväistä, eli yksinkertaiset asiat sekoitetaan ja niitä sitten maan päämies tulee selittelemään oikein itse.

Varmasti Sipilä, Stubb ja Soini on kaapattu johonkin valmennukseen, kun eivät ole esillä. Suomessa vaalitaisteluista on tullut vain kuukauden mittaiset ja nyt pitää vielä odotella reilu kuukausi, kun sitten näitä kasvoja kukkii joka paikassa.

Erimielisyyden voima

Erimielisyyden voima 

Nuoruudessamme meille tuleville rakennusinsinööreille opetettiin monia teknologian salaisuuksia, jotka ovat voimakkaasti muokanneet elinympäristöämme. Eräs näistä on hydrataatio-ilmiö. Lisäämällä irtonaiseen kiviainekseen kalkkikivestä ja piin ym. oksideista valmistettua sementtiä ja hitunen vettä saadaan tämä ilmiö aikaan, minkä seurauksena seos jähmettyy kovaksi betoniksi.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä